Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalik7

Doradzcie mi dziewczyny...Ktore waszym zdaniem są lepsze i dlaczego...

Polecane posty

Gość wez juz nie zakladaj tych
tematów i nie wkurwiaj tu wszystkich obie pary są badziewne nie mozesz sie z tym pogodzic? a jak juz tak bardzo ci sie podobaja to kup dwie pary i bedzies zmiala spokoj

Gość kalik7
wez ty kurwo jebana spiedralaj jak ci sie wywyłoko nie podoba to nie czytaj idiotko jebnięta wypierdalaj szmato

Gość wez juz nie zakladaj tych
no tak poziom wypowiedzi wskazuje na blacharski styl :) wobec tego dwie pary będą ci pasować :) buziaczki papa :)

Gość mmmmmmmm
Uważam ze obie pary sa obciachowe. Nie chciałąby ani jednej ani drugiej. Powód: zauważ ze spodnie lepszych marek sa w 1 kolorze Przykład: http://allegro.pl/item456432524_dnm_lee_coral_25_33_pas_70.html NIE KAZE CI KUPOWAC PROSTYCH JEANSóW ALE MóWIE CI CO MA KLASE. TWOJE TYPY SA KICZOWATE . WYGLADAJA JAK Z BAZARU. PROSTOTA JEST ELEGANCKA. DZIEWCZYNA UBRANA JAK CHOINKA NIE ZWROCI UWAGI ELEGANCKIEGO FACETA.

Gość kalik7
wiem, ale z reguły nie kupuje takich spodni. Tylko jakos te spodnie mi weszły w oko i chciałabym kupic jedno z tych par. bo dwóch to nie chce

Gość weszłam w oko
kup pierwszą i nie wklejaj tych linków bo przyplata sie druga blachara i Ci je zajebie sprzed nosa

Gość MYSLEE ZE
ZDECYDOWANIE 2 PARA. 1 MA DZIWNY, RZEMYKOWY ZAMEK KTORY PO PRANIU SIE ZCHRZANI. A 2 PARA BARDZO FAJNA. PZDR.