Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uruszka

woda utleniona do wloskow

Polecane posty

Gość uruszka

hej mam pytanko czy jesli mam na rekach troche ciemniejsze wloski czy moge zastosowac wode utleniona np 12% zeby je rozjasnic?czy cos sie moze stac?

Gość ----aanka
w dzisiejszch czasach sie rece goli a nie rozjasnia na nich kłaki

Gość uruszka
nie chce jakos golic bo wyrosna mi twarde potem i co?bedzie gorzej

Gość anka ale ty głupia jesteś
w dzisiejszych czasach włosy się również rozjaśnia, zwłaszcza na rękach. Sama sobie ogól ręce, włosy będziesz miała kilka razy grubsze i ciemniejsze :-o

Gość ----aanka
wiesz co ja gole ręce od 18 roku zycia ijakos mi nie rosną ani grubsze ani ciemniejsze,,,a nawet pwiem ci ze zauwazyłamze rosna powoli ,,,i nie jestem głupia tylko tak robi połowa dziewczyn ,,,,moje raczki sa gładziutkie i juz są super codziennie przejezdzam maszynka po nich podczas kąpieli i pózniej balsam,,,raczki cudo,,,a ty rób jak chcesz,,,tylko zastanów sie żółte kłaki na rękach po tej wodzie to jeszcze gorsze niz te ciemne fujjjjjjjj rudzielce takie mają

Gość anka jest głupia
po depilatorze chemicznym i goleniu włoski na rękach odrastają grubsze i ciemniejesze, ja tylko raz użyłam depilatora i do dziś żałuję zresztą same pomyślcie: nie dość że trzeba co drugi dzień golic pachy, łydki i bikini....to jeszcze miałabym golic ramiona ? NONSENS