Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lgl7778

MYŚLAŁEM ŻE RZYGNE WCZORAJ!OKAZAŁO SIE ZE MOJA DZIEWCZYNA MA WŁOSY NA BRZUCHU!!

Polecane posty

Gość lgl7778

co prawda malutkie ale takie czarne jakby odrosty pod pępkiem ..tak jakby je usuwala..czyli miala wcześniej ..normalnie jak facet..w zyciu żadna z mych poprzednich lasek nie miala czegoś takiego .. czy dziewczyna moze miec włosy na brzuchu ?powiedzcie kobiety.. w dodatku jest ciemną blondynką ..

Gość twa kobieta ma zaburzenia horm

Gość eehhhhhh
Oczywiście, że może.. prawie każda kobieta ma.. a jak nie widzisz to na 90% je usunęła.. ( np. te twoje poprzednie)

Większość dziewczyn ma włoski na brzuchu.. Myślałeś że rzygniesz? ... yhym. Współczuję Twojej dziewczynie że ma takiego faceta.

Gość parszywcu
właśnie, śmierdzący gnoju. przez takich jak Ty odechciewa mi się żyć :O

Gość jjjjjjjjj
ja mam ale mojemu chlopakowi jakos nie chcialo sie rzygac na moj widok :-o

chłopczyku to rzygaj a potem za książki i do szkoły i nie interesuj się seksem, musisz spokojnie dorosnąć i do seksu i do rozmowy z dziewczyną na temat ewentualnej depilacji, do tej drugiej rozmowy to będziesz dorastał jeszcze kilka lat, a sam seks i ta sperma, która z Ciebie wypływa, to nie jest dla dziewczyny bardzo beeeeeeeeeeeeeee i mokre i ciąnie się i klei i ogólnie fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj???

Gość 7yp9
każda kobieta ma włosy na brzuchu!!! jedne są ciemniejsze jedne tak jasne że ich prawie nie widać. to normalne. a twojej dziewczynie współczuję takiego faceta