Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

victoriav

pomoc w sprawie rozmowy kwalifikacyjnej

Polecane posty

jutro ide na pierwsza rozmowe o prace. pierwsza powazna. mam byc asystentka w firmie konsultacyjnej. sa tu na pewno doswiadczone osoby. gdyby ktos bylby tak mily i napisal mi co mialabym tam robic, bede neizmiernie wdzieczna. jestem mocno zestresowana. aha studiuje anglistyke, dalam ogloszenie w internecie, temu tez ta firma do mnie napisala. zajmuja sie rowniez : doradztwem finansowym, prawnym , amerykanskim, prawem unijnym , dotacjami,. Chrystusie, nie znam sie na tym myslicie ze moje obowiazki beda ograniczaly sie do posprzataj, podaj pozamiataj? (ewentualnie zrob kawe? ) nie jestem malo ambitna. po prostu jak na pierwszy raz cos w stylu uloz biznesplan byloby dla mnie troche trudne .. a doswiadczenia z podobnymi kategoriami tez nie mialam. prosze o pomoc

Gość bialy murzynek .....
Na forum erotycznym? Nie wiedziałam, że w agencjach też są rozmowy kwalifikacyjne:classic_cool:

sluchaj... trudno cos poradzic konkretnie.na pewno nic powaznego ci nie dadza na poczatek. sluchaj czego beda od Ciebie chcieli, staraj sie wykonywac swoje obowiazki, pytaj jak nie wiesz i glowa do góry a z ciekawosci - gdzie zamiescilas ogloszenie w internecie?

Gość bialy murzynek .....
co up?:O Przenieś się na ogólny, to jest forum erotyczne. kapewu?

Kwiatek - mieszkam w Białymstoku, wiec ogloszenie zamiescilam na bialystokonline. i to napisalam, ze szukam pracy od pon-pt, bo teraz na III roku studiuje zaocznie. i ze dam korepetycje dla dzieci z podst i gimn.. wiec chyba widzieli ze mam doswiadczenie tylko z angielskim. mowisz pytac jak czegos nie wiem. wlasnie tak sie zastanawialam. w sumie tak, toz nie bede zgrywac wszechwiedzacej.. dzieki za odp

bialy murzynku. nie zwrajac uwagi na moj topic, czytaj dalej o golych doopach. temat i tak niedlugo zostanie skasowany, na darmo sie denerwujesz :)

mesmerized - rob tak - wymyslaj sama jak mozesz. jak nie - idz i zaraz pytaj, to normalne ze ludzie nie wiedza, nikt nie jest omnibusem Pozdrawiam i trzymam kciuki zyczac tobie i sobie sukcesow w nowej pracy ;)