Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie tak miało byc

MAM 17 LAT I JESTEM W CIĄŻY...

Polecane posty

Gość nie tak miało byc

Zmarnowałam sobie życie... :(:( 😭

Gość groooobbb
jeśli twoje życie miało być wartościowe, to tak będzie i ciąża tego nie zmieni. jesli nie, to stałoby się tak i bez tej ciąży....

Gość to ja adoptuje
masz ochotę pomailować. Ja naprawdę chcę adoptować. Teraz kończę kurs adopcyjny. Co o tym sądzisz.

Gość groooobbb
magnolia tAK UWAŻASZ?? ja też zaszłam w ciążę w wieku 17 lat. rozwiń temat, bo chciałabym się dowiedzieć na czym polega moje "zmarnowanie sobie życia" ???

Gość nie tak miało byc
rodzice chcą żebym usunęła.. to trzeci miesiąc. ale to przecież moje dziecko!

Gość gafaak
troche za szybko 17 lat masz dopiero ale życze powodzenia

Gość ja tez moge twoje
dziecko zaadoptowac

Gość bo wam sie wydaje
nie napalajcie sie to pewnie prowokacja

Gość gafaak
NIE NIE NIE PROSZE TO JEST DZIECKO NIE RÓB MU KRZYWDY TO JEST dar od Boga nie usówaj ciązy

Gość nie usuwaj ciazy
bo cale zycie bedziesz zalowac

Gość znałem takie osoby
nie tak miało byc Zmarnowałam sobie życie... i tak dostały od zycia strasznie po dupie chyba ze odpowiedzialny ojciec... i rodzice bogaci.....

Gość gafaak
jest tyle matek które chciały by byc w ciaży a nie moga , urodzisz dziecko i zobaczysz odezwie sie innstyk macierzynski

Gość to ja adoptuje
ech szkoda że prowokacja. Strasznie dużo przeszłam w walce o dziecko. I bym nieba uchyliła, gdy ktoś taki jak ta siedemnastolatka oddał mi takie maleństwo. Mam wspaniałego meża, satysfakcjonującą prace, warunki mieszkaniowe, tylko dziecka mi brak. Nie usuwaj, jakbyś wiedziała co przeżywają takie osoby jak ja, w zyciu nie pomyślałabyś o aborcji i nie chodzi wcale o to, że to dar Boży...

Gość olamanola
a pierdolicie! jej wina? moze tabletki nie dzialaly, prezerwatywa pękla. co za ludzie. dziewczyno nie martw się! za trzy lata będziesz się cieszyć że jestes szczęśliwą mamą! parenaście lat temu ludzie rodzili w tym wieku codziennie. Będzie dobrze! nie dzis, nie jutro. ale za jakis czas. to naprawde nie koniec świata! trzymam kciuki za ciebie!

Gość groooobbb
wiesz to samo, co o autorce - znasz wiek...

Gość moze nai
A on ile ma lat? Ile sie znacie?

Gość luduuuuuuu
ja też miałam 17lat jak urodziłam,skończyłam szkołę ,poszłam do pracy,choć nie miałam bogatych rodziców...poradzisz sobie!nie zabijaj swojego dziecka!

Gość MocherowaBabcia69
ooo ja juz skorzystałam i wiem MOCHER piszemy przez H:)

Gość to ja adoptuje
e tam, to napewno prowokacja, bo sie nasza młoda mama nie odzywa. Idę dalej....

Gość MoherowaBabcia69
a teraz powaznie.....masz 17 lat, porozmawiaj z Rodziną i zdecyduj co bedzie dalej,

Gość nie tak miało byc
Jestem z nim od drugiej gim, jak się poznaliśmy byliśmy gówniarzami... on jest dwa lata starszy. Ale od tamtego czasu non stop razem, aż do teraz.. On jak sie dowiedział to powiedział że musi to przemyśleć i nie wie czy będzie dalej ze mną :(:(:( a jego rodzice nawet nie chcą o tym słyszeć. Ja nie usunę tego dziecka! Nigdy! Juz powiedziałam to rodzicom, tracę teraz z nimi kontakt m.in też przez to. Nie oddam go tez do adopcji, cierpialabym cale zycie potem.. Zawsze bardzo chcialam miec dzieci, ale nie juz... :(:(:(

Gość martynka87
nie usuwaj tej ciazy bo bedziesz zalowac!!!a co z ojcem dziecka?interesuje sie wami?

groooobbb: różni są ludzie i różnie do tego podchodzą niektórzy cieszą się mimo wszystko a niektórzy nie w tym wieku chodzi się jeszcze do szkoły i ciężko jest to pogodzić jest się wtedy jeszcze niepełonoletnim, ojcowie tych dzieci mogą bez wyrzutów sumienia odejść.. to co napisałam to oczywiście MOIM ZDANIEM

Gość to ja adoptuje
Oddanie do adopcji nie jest wcale takie złe. Takie dziecko może naprawdę fajne życie

Gość groooobbb
magnolia2 groooobbb: różni są ludzie i różnie do tego podchodzą niektórzy cieszą się mimo wszystko a niektórzy nie w tym wieku chodzi się jeszcze do szkoły i ciężko jest to pogodzić jest się wtedy jeszcze niepełonoletnim, ojcowie tych dzieci mogą bez wyrzutów sumienia odejść.. to co napisałam to oczywiście MOIM ZDANIEM ale to , czy się na taką wieść cieszą czy nie nie przesądza jeszcze o tym, czy życie przegrali. dziewczyna pewnie urodzi już jako pełnoletnia. A faceci moga odejśc bez wyrzutów sumienia w każdym wieku