Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia_misia

zrobiłam to....zdradziłam mojego męża

Polecane posty

zauważ MS ze chwalenie się zaliczeniami jest domeną męzczyzn :) fakt ze kobiety zaczynają byc coraz mniej kobiece i wyzbywają sie wstydu :) Jesli oglądam film na necie kiedy to studentka bzyka sie w obecnosci kilkunastu męzczyn i jest z tego dumna to naprawde zenada :O Wracając do zdrady nie mozemy oceniec czyjegoś postepowania nie jestesmy w skórze tej osoby nie wiemy co kierowało jej postępkiem nawet nie wiemy czy nie wyczerpała wszelkich mozliwych srodków i instrumentów aby zmienic to co zdarzyło sie z jej męzem. Kobieta szybciej ię starzeje ma kompleksy po porodach wydaje jej sie ze moze byc mmniej atrakcyjna a mąz siedzący przy kompie wcale nie wybija jej z tej swiadomosci. Denerwują mnie gadki typu zdradziłas jestes zła rozwiedz sie bedziesz dobra :O totalna hipokryzja :O

Gość to kwestia sumienia..........
galateo.....jak już pisałam nie potępiam ale zdradzanie tak samo jak rozstanie to łatwizna. Gdy w związku jest problem to co?...albo zdrada albo rozwód??????

Galatea - wszystko prawda. Nie znam okoliczności zdrady, mogło być tak jak piszesz, mogła skończyć się miłość, może mąż jest pijakiem, stosuje przemoc itp. Nie wiem, bo autorka nie była łaskawa o tym wspomnieć. Natomiast bez żenady przyznała się do dawania doopy będąc w związku z innym. I w zasadzie tylko o to mi chodzi. Mężatka - Twój mąż powinien, i pewnie jest z Ciebie dumny. Szkoda, że niektórzy nie rozumieją, że wystarczy nie dopuszczać do "okazji" i to wszystko. Ale wiem, że nikt nie jest doskonały. Jeśli już się zdarzyło to należy trzymać mordę w kuble.

nie ma albo albo :O to związek to dwa zywe organizmy nie tylko biało czarno ale wiele odcieni szarosci..... jesli masz partnera który o ciebie dba i szanuje i daje ci oparcie to o zdradzie nie myslisz bo byłabys idiotką ale co wtedy kiedy komputer koledzy są wazniejsi niz czas z tobą?? wpasc w szał postawic karty na stół i powiedziec rozwód??:O a w Sądzie wywalic jego wina bo gra na kompie :O Zdrada tez nie daje rozwiązania ale kiedy tkwisz w takim układzie kilka lat i niby wszystko oki tylko bliskosci brak to cłowiek po za morlanoscią odkrywa ze ma potrzeby i wtedy zaczyna myslec najpierw o walce potem o odejsciu co nie robi się z dnia na dzien i wtedy najczesciej trafiająca sie okazja zabiera nam wszelkie zasady...bierzemy pod uwage własne moralne podejscie do życia czasem wiare i kładziemy na szali. Jestesmy tylko ludzmi i sami siebie nie umiemy przewidziec. Dlatego nie oceniajmy aby nikt nas nie ocenił:O

Gość niepewnosc
CZYTAM CZYTAM I ROZNE MYSLI MI PRZYCHODZA DO GLOWY. JESTEM Z FACETEM 5 LAT CIAGLE SLYSZE ZE ON NIE MA UCZUC NIE UMIE KOCHAC BO GO ZONA ZDRADZILA I COS W NIM UMARLO. CIERPIE PRZEZ TO BO GO KOCHAM I TO BARDZO. ON MNIE NIE PRZYTULA NIE CALUJE JEDYNIE MACA MNIE I CIAGNIE DO LOZKA ALE NIE MA W TYM UCZUCIA TYLKO CZYSTY SEKS. OBOJE JESTESMY DOBRZE PO 30. CHCIALAM WAM POWIEDZIEC PANOWIE ZE KOBIETA MUSI CZUC SIE KOCHANA WTEDY NIE ZDRADZI. JA ZDRADZILAM. PIOTR BYL CZARUJACY I CZULY. UJAL MNIE TA CZUŁOSCIĄ TULIŁ MNIE MOCNO MOJ FACET NIGDY TEGO NIE ROBI. NIE CHODZIŁO MI O SEKS TYLKO O TA CHWILE CZULOSCI NIEOSIAGALNĄ W MOIM ZWIĄZKU O KTÓRĄ ZEBRZE BEZ SKUTKU. NIE BĘDĘ NIKOGO OCENIAĆ BO POWODY ZDRADY MOGĄ BYĆ RÓŻNE . JA CZUJE SIE NIEKOCHANA WIELE RAZY MOWIŁAM MOJEMU FACETOWI CZEGO MI BRAKUJE I NIC BEZ SKUTKU. NASZ ZWIAZEK NIE MA SENSU STRACIŁAM NADZIEJE

nie oceniam, nie potępiam, wyrażam swoją opinię na temat.... Moje życie w związku to też nie bajka , czas kiedy miłość zaślepiała niedoskonałości życia i wady partnera już dawno,dawno za mną, cięzkie chwile też bywają ale puki kocham żaden komputer, koledzy, brak komplementów czy też kwiatków nie podsuwają mi myśli o zdradzie :)

Gość niepewnosc
NIE CHODZI MI O KWIATY ANI KOMPLEMENTY BO TO PIERDOŁY BEZ ZNACZENIA. ZWYKŁA PAMIEC WYSTARCZY NIGDY NIE PAMIETA O MOICH URODZINACH NA SWIETA TEZ NIC. ALE NIE TO JEST WAZNE. NIE MAM JEGO CZUŁOSCI JESTEM BO JESTEM OZYWIA SIE DOPIERO W LOZKU JAKBYM BYŁA MASZYNA DO SEKSU POZA ŁOZKIEM TO JUZ NIEWIELE GO OBCHODZE. TAKA JEST PRAWDA NIE MAM SIŁY ZEBRAC O MIŁOSC KONCZE Z TYM

widocznie te problemy u ciebie są chwilowe i facet przewiduje konsekwencje wiec tylko pogratulowac :) ale czasem problemy są długo trwałe przeradzają sie w patologie i nikt nie zdradza tylko dlatego ze jeden raz czy dwa dni facet przeznaczył na zabawe i zajeciem się samym sobą ::) Poznałam tu kiedys kogoś kto szukał przyjazni...męzczyzna bo jego żona bedą kobietą głęboko wierzącą nie uznawała seksu jako bliskosci...ponadto rozwód nie wchodzi w gre bo ona straciłaby mozliwosc wykonywania zawodu (katechetka) co niejedna mądra poradziła by temu męzczyznie? kiedy ani rozmowy ani prosby nie pomagają?

ale o tym że nie uznawała bliskości sexualnej to chyba wiedział od początku znajomości !!!!

Gość kostanywa
ojesuu ja swojego zdradzilam 2 razy i wiem ze jego chuj jest najlepszy dzieki temu :P

E, wcale tego nie wiesz, co to za skala porównawcza? Trafiłaś na dwóch leszczy po prostu. Jak będziesz miała 90-100 zaliczonych to wtedy będziesz mogła się wypowiadać czyj lepszy.