Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj problem 565

Samodzielne rozjasnianie

Polecane posty

Gość moj problem 565

Mam taki problem: mam włosy ciemny blond, a ładniej mi w jasnych, chcialabym sama robic pasemka poniewaz FRYZJERKI STARAJA SIE ZNISZCZYC MI WLOSY ! to nie zart ! kikakrotnie kiedy szlam zrobic balejaz na odrostach rozkladaly mi utleniacz na calych wlosach i trzymaly bardzo dlugo a po ostatniej wizycie wlosy doslownie mi sie garsciami urywaly (tu napisze jeszcze: nienawidze was zawistne piz..y), poszlam z pieknymi wlosami i chcialam tylko pasemka na odrosty a ta szmata zniszczyla mi je doszczetnie i to nie pierwszy raz ! za moje ciezkie pieniadze) dziwne to bo mam taka kolezanke ktora chodzi do fryzjera farbowac odrosty i on wyszukuje jej te pasenka ktore miala farbowane i je przedluza a nie farbuje calych wlosow i teraz pytanie: jaki produkt najlepiej w tubce czy te joaany sa dobre ? zadziwia mnie to ze czasem widuje dziewczyny ktore maja rozjasnione zupelnie niemal wlosy a mimo to wygladaja na grube i gladkie, moje sa grube z natury ale te piz..y robia mi z nich pióra, czy te Joaany rozjasniacze sa dobre ?

Gość moj problem 565
acha i jeszcze cos> zawsze jak ide i chce jednym kolorem to one chca mi zrobic dwoma co wiadomo ze bardziej niszczy wlosy a pozatym nie ejstem nienormalna a one chca mi zrobic takie jasno ciemne jak miala barbi z baru brrr, pewnie chca upchnac farbe ktora im nie schodzi i wiecej zarobic