Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fda

wasze dziecinstwo

Polecane posty

Gość fda

powrót do korzeni xD co oglądaliscie dawno temu, jako dzieci ? a moze teraz cos potajemnie ogladacie (ogladaliscie) zeby nie bylo ze dorosły a oglada bajki? xD Pucowac sie xD

Gość fda
gadasz xD ja jak byłam mała i wystarczy ze juz sie cos działo podniecajacego to paliłam buraka i zwiewałam niby po wode do kuchni xD

Gość fda
ale rozbudowane zdanie wesoła85 xD :)

O, my to z siostrą kiedyś potajemnie obejrzałyśmy caryce katarzynę ,to jeszcze na video było, ale nic nie kumałyśmy bo po niemiecku gadali ,choć z samego obrazu można było dużo sie dowiedzieć he he ...:)

Gość głupia koza
zakochałam się w wieku 5 lat

Gość fda
a ja pamietam jak chyba dwa lata temu szli X-man evolucja i potajemnie ogladałam bo jak byłam mała czytałam komiks xD to było niezłe

Gość pioseneczka
A ja znalazlam u rodzicow kreskowke"Sierotke Marysie i 7 krasnolodkow"oczywiscie w wersji dla doroslych i do dzis pamietam jak jeden z krasnali napompowal sobie instrument zeby ja bzyknac:)

No my też tak robiłyśmy ,starzy na wyjsciowym a my jako grzeczne aniołki pilnowałyśmy domku ,wraz z dobytkiem . Jeszcze pamiętam bawarskie przypadki ,i przeróżne kreskówki erotyczne ,no to przecież takie ciekawe było.A nawiasem mówiąc to moi starzy to chyba zboczeni byli ,bo nie pamiętam zbyt wielu kaset ,co by na nich jakieś normalne rzeczy były.O i jeszcze mi sie przypomniało moim filmem numero uno był krwawy sport z van damme ale ja go kochałam :)

Gość lmlm
a ja lubialm kacze opowiesci ktore teraz notorycznie ogladam na youtube,na szczescie mam dziecko wiec moge zwalic ze z nim ogladam hehe:) Poza tym kiedys faktycznie ogladnelam film do starych na VIDEo:) taki dla doroslych i tak sie dziwnie po tym czulam(nie wiedzialam ze to podniecenie). No i nadal lubie ogladac kreskowki o wiweiorkach Chio&Dale na youtube, pszczolke maje,..to chyba wsio:) Chociaz nie,lubie ogladac kreskowki i naal je wynajduje na roznych stronkach,oczyywiscie dla dziecka:P:P:P:P:P

Gość Muuuuuuuuuuuczyć
Ja nie oglądałam takich filmów ani gazet, bo zwyczajnie nie znalazłam a miałam 3 starszych braci :/ Pamiętam jak się bawiłam z braćmi, w wojnę, zawsze byłam jeńcem, zamykali mnie w szafie, tragedia. Bombardowanie butami pamiętam, aż szyba poszła. Swój pierwszy horror- powrót do miasteczka Salem, jej jak Ja się bałam, do dziś nie mogę sama spać w nocy, wszystko przez horrory w tv jak i życiu. ;-) Pamiętam ulubiony batonik Kukuruku i w jakimż szoku byłam jak znalazłam kilka dni temu reklamę tegoż batonika :D I przeklinanie pamiętam, jak nie wolno było, za chóy zostałam wytargana za ucho, że więcej nie wypowiedziałam tego słowa. Uwielbiałam muminki i dziś też oglądam, Muki to się boję do tej pory.

Gość
Moi rodzice nie mieli takich kaset, z jakich wy rodzin pochodzicie? Oglądałam Muminki, Smurfy i inne dobranocki, Cudowne Lata, Beverly Hills 90210.