Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria..

Łękotka Pytanie

Polecane posty

Gość Maria..

w jakie sposób można ją uszkodzić przecież jest położona wewnątrz stawu kolanowego więc jak do cholery można jej coś zrobić ja rozumiem na można wybić sobie palec albo coś albo skręcić kostkę ale w jaki sposób można uszkodzić coś co jest w środku jeszcze za kością umieszczone. Nie rozumiem tego. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość Maria..
i prosze o poważne odpowiedzi bo mam 42 lata, potrafie obsługiwać pilota do telewizora i nie mam ochoty na głupie komentarze małolatów. ps. nie jestem dziewicą.

Gość Maria..
hahaha śmieszne jak niewiem co uśmiałam się :p Ale tak naprawdę proszę mi odpowiedzieć

Gość Maria..
moja córeczka ma podobno uszkodzoną i leży teraz w szpitalu nie chce mi powiedzieć jak to się stało a ja nie wiem jak mogła sobie uszkodzić tą łękotkę

Gość cholernie smutna
bo to nie jest twoja córka :-0 urodziła ją inna kobieta :-0 każda prawdziwa matka zna swoje dziecko i wie o nim wszystko :-0 ty jesteś tylko maciorą dającą jeść :-0 matką nigdy nie byłaś i nie będziesz :-0

Gość Maria..
po prostu moja córka lat 8 jest strasznie skryta i nieśmiała nie ma koleżanek robię dla niej wszystko zapisałam ją na granie na fortepianie żeby poznała trochę innych dzieci bardzo się z tego cieszy dużo z nią rozmawiam mąż również robimy dla niej wszystko i ciągle powtażamy że ją mocno kochamy A ty cholernie smutna najpiew zastanów się10 razy jak coś napiszesz albo się zapytaj (uwaga na przyszłość :o ) Może masz takie odzywki bo nie możesz lub nie masz swoich dzieci :o i jakie prawo masz mówić że to nie moje dziecko ? żal :(