Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEDŁUGOMAMUSKAJULKI

PROSZE POMÓŻCIE WYBRAĆ ŁÓŻECZKO MAMUŚKI

Polecane posty

Gość FioletówkaAaa
zdecydowanie 1 .;D

Zdecydowanie turystyczne tylko dodatkowo musiałabyś dokupić porządny materacyk np. gryczano-kokosowy. Sama kupiłam drewniane, rzeźbione łóżeczko z szufladą – naprawdę ładne, ale jak Synek zaczynał mi siadać i w nocy kilka razy uderzył się o szczebelki (nawet ochraniacz nie pomagał) to kupiłam łóżeczko turystyczne które wcześniej przyznam wydawało mi się tandetne i odtąd jest ok., Młody wyczynia różne akrobacje w łóżeczku turystycznym ale jeszcze nigdy się uderzył... a drewniane łóżeczko ozdabia mi ładnie piwnice...

no własnie to turystyczne wydaje mi sie takie tandetne , takie tylko w podróż ewentualnie, tamto jest eleganckie , hmm kurcze no trudny wybór

ja kupuje turystyczne, tylko rzeczywiście do tego materacyk dodatkowo, bo ten co jest w zestawie jest cieniutki :)

tandetne jest to co wybrałaś :) są naprawdę funkcjonalne i dobrze wyglądające łóżeczka turystyczne

Blobdyna , ten model jest tylko przykładowy ale z obecnych na allegro rzeczywiscie jeden z lepszych i tanszych , a jaki Ci sie podoba ?

u nas jest tak - synek w domu śpi w drewnianym łóżeczku z szufladą - bardzo chwalę - a na wszelkie wypady, wyjazdy do babci itp mamy łóżeczko turystyczne

ok to juz postanowieone , bedzie turystyczne , tylko teraz pomóżcie mi wybrac jakieś fajne i NIETANDETNE :) dobrze by było , gdyby miało daszek i przewijak :)

Gość mamusia od 6-ciu miesięcy
hej Ja mam to turystyczne.Dodatkowo kupiłam materacyk.Po pewnym czasie użytkowanie łóżeczko strasznie skrzypi.Poza tym nie zamontujesz juz na nie karuzeli :-( Ja karuzelę kupiłam ( fisher price z projektorem) i niestety karuzela leży. Gdybym mogła jeszcze raz wybrac to wybrałabym klasyczne. To takie moje spostrzeżenie ale wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam

moge cos doradzic - moja corka ma ponad 2 lata i przerobilismy obywda lozeczka... minusy turystycznego - jest nizsze i ten przewijak jak dla mnie jest za niski na nim - bolaly mnie plecy, ponadto dziecko szybko z niego wyroslo.... dziecko bardziej sie poci w turystycznym - jest zupelnie inny przewiew powietrza trudniej je sie czysci nie mozna zamontowac karuzeli ogromnym plusem jest to ze nie ma sie o co uderzyc mi przeszkadzalo jego ciagle skladanie w zwiazku z wyjazdami ;) lepiej miec 2 ;) jak corka miala 1,5 roku odkupilismy od sasiadow drewniane z mozliwoscia przerobienia na tapczanik - corka pospala w nim pol roku nie pocac sie (bylo lato), teraz przerobilismy na tapczan i jest super. trudna decyzja jak widac;) ja przy drugim zrobie tak - na poczatek drewniane, potem na krotko na czas wstawania turystyczne a potem spowtrotem drewniane. Buziaki:)

aha jeszcze dodam,ze kupiliśmy z całym dodatkowym wyposażeniem -płozy (do bujania) -przewijak -budka z moskitierą przy budce podwieszone misiaczki i nic z tych rzeczy się nie przydało. Przewijak zbyt nisko (bolą plecy przy nachylaniu) i nie usztywniany (dziecko wpada do srodka). Płozy- trudno się zakłada Budka bardzo przyciemnia a moskitiera była nam niepotrzebna,no chyba,że będziesz miała maleństwo na dworze lub mieszkasz gdzieś gdzie jest dużo owadów (np. much,bo komar przez dziurki i tak przelizie)

Gość mamusiu od 6 miesiecy
to trzeba było kupic wyższe i z usztywnianym przewijakiem :) ja takie mam i jest genialne

lurcze tylko jak teraz szukam to takie porządniejsze i nie tandetne nie mają budki ani przewijaka albo są bardzo drogie, jak tak dalej pójdzie mała będzie spała na materacu:)

ja za moje dałam ok300zł. a takie chyba już z tych lepszych to musisz liczyc ok 600-800zł. proponuje klasyczne łóżeczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naprawdę piszę to z 6-cio miesięcznego doświadczenia

Używałam turystycznego . Prawie 2 lata, wygoda niesamowita. Ja niestety miałam nadpobudliwe dziecko które w wieku 4 miesięcy robiło taką masakre w drewnianym że trzeba było wymienić na kojec . Ściągała ochraniacze i ładowała głową w szczebelki, wsadzała rączki między szczebelki i był czasem całą noc ryk :O Zresztą nawet w razie wyjazdu nie bierze się tego całego rozpindrzaju tylko łóżeczko w małej torbie ;)