Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeehhh

Proszę! Niech się da coś zrobić z włosami!

Polecane posty

Gość eeehhh

Szukałam już chyba wszędzie.. i nigdzie nic nie ma.. czy da się zrobić, żeby włosy były chociaż troszeczke cieńsze?? Mam BARDZO grube włosy.. wogóle się nie chcą układać i są puszyste.. ale największa wina to właśnie grubość włosów.. :( :( :( Jest na to jakiś sposób??!?!?!?!

Gość ty to masz problemy
:(

Gość grube włosy piekne włosy
ten sam problem mam , i wisz co wycieniowałam je i sa jeszcze gorsze bo się wija

Gość grube włosy piekne włosy
grube włosy sa ładne , ja ich mam multa i nie przejmuje sie wypadaniem , problem jest z kupieniem szczotki i ułozeniem jakies fajnej fryzury na wesele , ponieważ czeba tone spinek ,,, najlepszy sposób to wyprostowac takie włosy bedzie ich troche mniej

Gość eeehhh
Ja mam też BARDZO przerzedzone i postrzępione włosy.. i teraz też masakrycznie się wywijają.. puszą itd .. A włosy mam za ramiona..

Gość eeehhh
A co do prostownicy.. prostuje zawsze jak wyschną po umyciu.. bo wtedy nie wyjde z domy.. nie ma mowy... i czasami rano jak źle mi się układają.. czyli praktycznie zawsze.. ;/

Gość eeehhh
A ja wole cieńkie włosy bo zazdroszcze kobietą, które np. zrobią kitka u góry.. pochodzą w nim godz.. rozpuszczą i idealnie im się układa bez żadnych wcięć na włosach.. A ja jak zrobie na 5 min.. to już nie mogę mieć rozpuszczonych.. ;/ Albo jak na wietrze fajnie włosy latają.. każdy włos osobno.. a mi wszystkie jedną kupą ;/ Cieńkie włosy o 10000 razy wyglądają lepiej i są łatwiejsze do ułożenia.. :(

Gość nowieszco
z calym szacunkiem ale pierdolisz glupoty! gdybys ty tylko mogla wiedziec ile pieniedzy ja juz wtopilam w to zeby moje wlosy nie byly takie cienkie i takie rzadkie, zeby zamiast martwic sie czy sa jakies przeswity idac ulica moc spokojnie cieszyc sie tym jak wiatr mi je rozwiewa tak jak u ciebie - nie doceniasz tego co masz ! nie masz innych problemow ze tworzysz sobie problem na sile ? chetnie bym sie z toba zamienila - i na wlosy i na problemy ....

Gość Agaciorka691
Moze pocieniuj.... po prostu... I do cieniowanych i wywijajacych siue wlosów polecam odzywke firmy Oriflame- Strtaight and steek, conditioner... Naprawde,,, sama mam podatne wlosy ale tez wrazliwe na mgłę, wode iutp mimo ze wczesniej prostuje to sie wywijaly, do momentu zastosowania tej odzywki. polecam i cena nie jest szokujaca:)

Gość zbanowanaaaaaaaa
skoro masz grube i puszyste to wydaje mi sie ze potrzebuja odzywki (nie tylko sklepowej) Musisz o nie zadbac wtedy stana sie gładsze i lśniace

Gość Agaciorka691
A może po prostu spinaj wloski ???

Gość eeehhh
Robię sobie te wszystkie maseczki.. z jajek.. olejku rycynowego.. itd.. Nakupowałam już rożnych szamponów, odżywek i maseczek.. jeszcze nic nie pomogło.. a wydałam na to kupe kasy.. Wiem, że wiele chciałoby grube włosy.. ale ja mam jeszcze grubsze od tych co mają grube.. poprostu masakra.. a na czupku głowy gdzie nie da się już ich przerzedzić.. jest ich taakk dużoo... :(

Gość fnofwneoiwnqom
zrob sobie afro !!!!!!!! to dopiero bedzie CZAD ;D

Gość eeehhh
Czyli nie da się nic zrobić? :(

Gość eeehhh
Jedyne co przychodzi na myśl jeśli chodzi o to to zniszczyć włosy.. ale próbowąłam i nic to nie dało.. A poza tym ja nie chce mniej tych włosów.. tylko chce, żeby były cieńsze! A to zupełnie co innego.. Poprostu moje głowa i włosy wyglądają jak jakiś balon.. Kurcze.. w necie szukałam już wiele.. tak jak pisałam.. ale prawie wszędzie jest o doczepianiu, pogrubianiu włosów itd.. A jak znalazłam temat gdzie ktoś pisał, że też chce cieńsze to też nikt tam nic nie napisał.. Mogę się jeszcze fryzjerki zapytać.. ale juz wiem co odpowie.. że przeciez mam ładne, grube włosy ;/ Cieńkie włosy są bardzo ładne.. naprawdę.. może nie jak jest ich mało.. to wtedy zdecydowanie przydałoby się, żeby były grubsze.. ale jeżeli ma się gęste włosy i cieńkie to idealna sprawa!

Gość kasia2020
Ehh! A za 15 lat będziesz płakać, że ci włosy garściami wychodzą :)

Gość kasia2020
I żę jest "5 włosków na krzyż" :P

ja mialam to samo. wlosy ciężkie nie ukladały sie. krótkie wyglądaly idiotycznie, długie jak u indianina.

Gość gość
A może keratynowe prostowanie włosów, jest drogie bo ok. 300 do 500 zł ,całkiem prostuje włosy i ma twałość 3-5 miesięcy ale moze nie bedziesz musiala ciagle robic tego zabiegu jak sie skonczy bo po nim moga zacząć ci rosnac proste włosy od glowy