Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asisko1313

AJRON MEN!

Polecane posty

Pambucek sie nie zna na mejkapie, a po drugie jak mnie robił to nawet nawet mu wyszło. jak rano wstaję do bardziej przypominam Renatę Beger niż Szopena z tego wniosek że nie jest źle!

kochane chłopaki :D wystarczyło 10 minut i już dwa mnie utuliły w mym nieszczęściu życie jest piękne! skakać nie będę! chyba że się wyjątkowo ładny most trafi. 😘 😘

sqrwysyn- jak też dresów nie lubię bo za bardzo szeleszczą. a co do ramion to też nie za duże bo nie chcę po tuleniu wyglądać jak po spotkaniu z gorylem w puszczy białowieskiej. mówię - ponadeuropejski tzn taki w sam raz, chudzielcom mówimy stanowcze nie!

nie musisz sqrwysyn nie musisz, zaufam Ci choć rzadko to robię, a co do mostu to to musi być taki spontan, no wiecie, idę, idę, patrzę, MOST, ładny? ładny... no to hop

Ajron jakie pijesz? kolejkowicz nam do sklepu skoczy ja proszę jakiekolwiek zielone ale z soczkiem proszę pana z soczkiem!

TEQUILA :) no to skoro takie z górnej półki to ja również prosze Desperados a potem klasycznie Heineken z soczkiem a potem będę pijana to już mnie proszę nie poić tylko przytulać

sqrwysyn- to zalezy czy jesteś moim facetem czy nie, jak jesteś to można, jak nie jesteś to trza się spytać mojego pana, jak pozwoli to no problem moszna wykorzystywać

kolejkowicz 🖐️ ty nadal w kolejce?:) Ajron :O to jej łapy poucinaj ..zeby sie tak dawac :O choc przytule ucałuje wymasuje ;)

ssanie nie, bo potem bym miała sutki jak wentyle od żuka, a tak to mam takie ładne ale przytulić do piersi zawsze mogę,