Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Do zdradzających !!!!

Polecane posty

musztyrdaa Ty jestes za zdradzającymi czy przeciwko bo ja tez się pogubiłam :classic_cool:

jak zrobić żeby pizda gwizdała mezzosopranem, a nie altem? tu doradźcie dziewczyny, a nie sobie nawzajem wsadzacie trylinki :o

koniu kobiety powinny iść na ring rozstrzygnąc spory w kisielu :classic_cool:

Gość musztyrda
Po kolei, bardzo proszę. :) Ja się tylko chciałam dowiedzieć po co topik, a tu od razu afera. :D

Gość musztyrda
Warkocz Komety (bazylia0@o2.pl) Musztado...._ nie wqrviaj się tak Ten topik był TYLKO o zdradzie NAMACALNEJ - FIZYCZNEJ !!! A to , ze ktokolwiek tu piechdoli o masowniu czy OzP to będzie inny topik (kiedyś) , wiec dzis trzymajmy się w/w zdrady - tak dla równowagi topików w których się piechdola po kątach i przyprawiają rogi ps. Już mysłałam dziś, że zasnę z nudów, ale udało się - kij w mrowisko zadziałał Dlatego chciałam się dowiedzieć, czy chcesz rozmawiać o tym, czy tylko kurwić. Tylko tyle. :) A o masowaniu, to było tylko tak na potrzebę chwili, bo nie lubię jak się ktoś wpierdala między coś tam, a coś tam.

musztyrda jak sie rozmawia z kims twojego pokroju to się jedno cisnie na usta :O "koorwa mać!!!!"

Gość musztyrda
v33 musztyrda jak sie rozmawia z kims twojego pokroju to się jedno cisnie na usta "koorwa mać!!!!" Możesz to rozwinąć?

Gość musztyrda
Zróbcie w takim razie koło, skoro ma być w dupę. Chyba po to tutaj Jesteście. Zróbcie koło! Zróbcie koło!

a o co Ty się czepiasz? tego ze sobie pobluzgamy na forum?? boli? przeszkadza? upłynnij się :) mnie twoje wypociny nie interesują ale jak się mówi i tłumaczy a ty abarot nie na temat walisz to się jedno ciśnie.... cytowac siebie nie będe :classic_cool:🖐️

Gość musztyrda
Warkocz Komety (bazylia0@o2.pl) musztyrda---. po co rozwijac to zdanie ? to "koorva mac " jest szalenie wymowne DLA NAS A dla ciebie nie ??? Jeeezzz... ja wiem, że takie kooorva mać otrzymujesz codziennie, dlatego Jesteś tak obeznana, ale nie chodziło mi o rozwinięcie Twojego ulubionego komplementu. Trudno zrozumieć, wiem.

kwaśna, a tarta działa lepiej od klasycznej w całości ??? Bo zawsze na spanie piłam kawe, ale o tartej nie słyszałam ...ehhhh...chłowiek całe zycie się uczy ;o

Gość musztyrda
Tartą się potnij Pani jarząca inaczej. :D