Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sofia666

czy to normalne??

Polecane posty

zaraz po seksie musze leciec do lazienki, bo wszystko ze mnie momentalnie wylatuje i mam wszystko na bieliznie. czy to jest normalne? uprawiam seks od dawna, ale zawsze mnie to zastanawialo, czy tak sie dzieje...

Gość Pytanieee
Stan na głowie to nie wyleci ha ha ha. A poważnie-jak ma co to wypływa. Jakbyś była nieruszaną piętnastką to może by nie wypływało tak szybko:)

Gość Pytanieee
A propos-uprawiasz seks w bieliźnie??

nie uprawiam seksu w bieliźnie, ale żeby pójść do łazienki muszę się ubrać. niby jest to logiczne z tym \'wypływaniem\", ale wolałam zapytać, bo to takie uciążliwe, a w tych filmach wszystko pięknie i że tak powiem \"nic nie leci\".

Gość Pytanieee
Ona pytała czy to normalne. Nie mówiła czy lubi. Też nie lubię się od niej kleić:(

Gość 123jamaja123
eh, jesli kochasz sie bez prezerwatywy to chyba normalne ze ci wylatuje, ale sama nie wiem bo ja sie zawsze zabezpieczam:)

Gość Pytanieee
Jakich filmach? Do łazienki można nago-po co odrazu ciuchy brudzić.;)

Gość Pytanieee
W pewnym momencie życia niektórzy dochodzą do etapu,w którym nie trzeba gumy:)

Gość 123jamaja123
hm, no jak widac ja jeszcze nie doszlam:P nie chce brac tabletek anty bo moje 2 kolezanki strasznie (ok 20kg) po nich sie roztyly:)

Sofia666, po pierwszej niekoniecznie musisz biec do łazienki. Możesz pozwolić aby nasienie się swobodnie z ciebie wylało tam gdzie leżysz. A gdy już udziesz do łazienki, to po co zakładasz bielizę skoro jest z tobą tylko facet z którym przed chwilą uprawiałaś seks ? 123jamaja123, tabletki hormonalne powodują różne skutki uboczne. Niektórym kobietom gwałtownie wzrasta lub spada popęd płciowy, a innym apetyt. Czasem pojawiają się mdłości i wymioty. Jakby na to nie spojrzeć, taka tabletka to olbrzymia jednorazowa dawka hormonów której w sposób naturalny organizm kobiety nigdy by nie wyprodukował.

Gość Legia Warszawa
Moja zona jak wstaje zaraz po seksie to tez jej wypływa Wystarczy jednak że troche dłużej poleży to nic nie wypływa.

problem w tym, ze nie tylko facet jest wtedy w domu... a nie widzi mi sie lepiaca plama na lozku..

no,alw to mozna ubrac koszule nocna i ona zakryje tylek :) ja tak zawsze robie,bo ze mnie tego wycieka straaaasznie duzo,do tego moja pochwa produkuje ogromne ilosci wody,nie wiem czemu,taka reakcja na sperme,bo przy palcowce tak nie ma

taak, i wtedy wszystko wyleci \"po drodze\". ale widzę, że zaczął się problem zmieniać w \"czy to normalne\", na \"co zrobić z wyciekającą spermą\" :D