Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solarididiidid

opalona na styczeń.. kiedy zacząć? na ile minut?????????????????????????????????

Polecane posty

Gość solarididiidid

chciałabym pojsc pare (czy ile? niewiem) razy do solarium.. w styczniu mam półmetek i chcialabym fajnie wygladac, ale kompletnie nie mam pojecia keidy zaczac i na ile minut, i wogole ile razy?? moze pomozecie?? :-)

20 minut?? jeee:) jesli pierwszy raz idziesz to zapytaj o to, jakie mocne sa lampy, czy nowe i w ogole. w jednych lozkach po 20 minutach jest ok, w innych po 5 wychodzisz spalona (szczegolnie w starych lozkach, tych co nawet nie maja osobnych lamp na twarz) wg mnie powinnas isc sobie z dwa tygodnie przed ta impreza pierwszy raz, mysle ze 5-6 razy wystarczy, ostatni raz dwa dni-dzien przed. chyba ze chcesz wygladac jak panienka z allegro;)

jak chcesz na styczeń to zacznij od końca listopada. idź raz na 7 minut. później na początku grudnia idź na 10. w następnym tygodniu na 12. i przez następne dwa na 15 lub 12 jeśli masz bardzo jasną cerę. patent sprawdzony. lepiej to robić stopniowo niż 6 razy w dwa tygodnie bo będziesz spalona.

Gość carmenn
jezu alez problem. a nie lepiej dobrym balsamem opalajacym?bedzie zdrowiej . a jak juz tam pragniesz zablysnac zolta opalenizna to idz sobie w grudniu na poczatku na 7 minut po tygodniu idz sobie na 9 minut po 2 tygodniach odz sobie na 10 min a ostatni raz idz na 12 minut. to taki czas nawet na mocne lampy aby nie bac sie ze sie spalisz i bedzie brzydko . ale twarz to sobie rozjasnij pozniej maseczka rozjasniajaca cere bo ciemna skora na twarzy postarza blee

Hehe, ja przed swoja studniowka wysiedzialam 70-cio minutowy karnet w dosc krotkim czasie. I tak bylam bledsza od tych, co nawet kolo solarium nie przeszly. Lepszy efekt bylby po jednorazowym smarowaniu samoopalaczam, ale coz czlowiek sie uczy na bledach.