Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solarididiidid

SOLARIUM. OPALONA STYCZEN. KIEDY ZACZĄC ? NA ILE ? ILE RAZY?

Polecane posty

Gość solarididiidid

chciałabym pojsc pare (czy ile? niewiem) razy do solarium.. w styczniu mam półmetek i chcialabym fajnie wygladac, ale kompletnie nie mam pojecia keidy zaczac i na ile minut, i wogole ile razy?? moze pomozecie??

Gość DZIEWCZYNY JA TEZ MAM TERAZ
hejjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość zdrowszy jest samoopalacz
ale niech ci bedzie;) Zacznij w listopadzie. Najpierw idz na 7 minut, za tydzien, znow 7, a w kolejnym, trzecim tygodniu na 10. Koniec listopada:) W grudniu - najpierw 10 minut, potem znow 10, przed wigilia i sylwkiem - po 15. Powinnas juz wygladac calkiem czekoladowo:) W styczniu - trzy, cztery razy po 15 minut, juz nie co tydzien, a co kilka dni. :) W sumie - około 120 - 135 minut, masz jak w banku ładną opaleniznę, ale tak poza tym - skóra ci się zestarzeje i szybciej pojawią się zmarszczki. Sama zdecyduj:) zdecydowanie bezpieczniejszym zabiegiem (a koszt taki sam, jesli nie mniejszy) jest zastosowanie samoopalacza - u kosmetyczki (airbrush). Skora ci sie nie zniszczy, a bedziesz wygladac slicznie:)

Gość ona76342743
rzeczywiście będziesz bardzo pięknie wyglądać na studniówce jak zarazisz się grzybicą skóry :]

jak sie mozna zarazic grzybica przez samoopalacz???

Gość ona76342743
bozeee tępa jestes??? przez solarium się mozna zarazic idiotko

ty natomiast jestes zwyklym chamem

Gość ona76342743
nie moge byc zwyklym chamem bo jak sama nazwa wskazuje jest to rodzaj męski a ja jestem dziewczyna (patrz nick) ;]

Gość solarididiidid
nie kłóćcie sie :) dzieki z aredy.. hm.. mysle ze skora nie zniszczy mi sie az tak bardzo jesli opale sie w tym solarium tylko na ta jenda okazje (nie chodze tam systematycznie) a z tmy samopopalaczem to ciekawa sprawa ale wydaje mi sie ze wiecej z tym zachodu;/

Gość nikt sie nie wypowie
mam grzyba po solarium, żałuje że w ogóle tam poszłam :(

Gość solarididiidid
jak to grzyba?????????

Gość nikt sie nie wypowie
no grzybicę złapałam i walczę z nią od miesięcy, wydaję kupę kasy na leki nic, barzo ciężko sie z tym walczy, teraz mam całe ramiona, dekolt i plecy w czerwonych sswędzących plamach, które potem przechdzą w białe wybarwione miejsca, masakra :( większość osób które to złapało (dokładnie nazywa sie to ŁUPIEŻ PSTRY) ma to własnie po solarium :(