Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu te wrózby sie nie

wrózki /

Polecane posty

spełniaja? Wrózki mi przepowiadaly wielka milość, szczescie itp. Byłam u astrologa, powiedział mi że w 2010 wyjde za mąż. Tylko że ja teraz a jest nie mam nawet chłopaka. Zapisalam sie na studia podyplomowe, ale teraz mysle ze na taki kierunek to przyjda same dziewczyny... A ja mialam tam kogos poznac. Pomóżcie poradzcie coś. Załamuje sie już. Nie chce byc sama. Jak nie długo nie znajde to zawsze bede sama ;/ help Smutna ;/

Gość taka jedna młoda pani
matko po studiach i w takie pierdy wierzysz?? Żal

skoro tam będą same dziewczyny to byc może chodzi o nauczyciela ?? może jaki nauczyciel zwróci na siebie twoją uwagę ??

boże nie wiem, moze masz racje ze to wykładowca, na to nie wpadłam , ale mam juz w sobote wykłady - zarządzanie zasobami ludzkimi- a tam pewno będą same kobity - moze jeden dwóch facetów, którzy beda i tak oblegani. Boje sie ze znoy nic z tego nie będzie. ;/

Gość głupia koza
Nie byłabbym taka pewna ,ze mistycyzm nie ma znaczenia dla losu ludzkiego.Weżmy z historii przykłąd naukowaca naszego krajana Ochorowskiego,ulepszył telefon Bella ale ......najbardxziej pociągały go seanse spirytystyczne ,okultyzm i telapatia.......człowiek nauki fizyk a jednak...... dużą część życia poświecił naukom dywinacyjnym. w/g mnie mamy w życiu znaki od tego innego świata ale większość z nas nie radzi sobie z ich odczytaniem.

Gość a ja byłam u tarocistki
wiele dziwnych rzeczy o mnie wiedziała. Jak na razie jej przepowiednie się sprawdzają, choc nie wszystkie były dobre:( Może idź do kogoś innego? Może tamten astronom to konował? Co do tej jego przepowiedni na 2010 rok. Moja kolezanka była wiele lat sama. W ciągu pół roku poznała chłopaka, zaszła z nim w ciążę i wyszła za niego za mąż. Więc może ta jego przepowiednia nie jest tak bardzo nierealna?

Gość a ja byłam u tarocistki
astrolog miało być:)

Gość do głupiej kozy
Prosze wyjaśnij mi co masz na mysli o tych znakach ? Co może być takich znakiem? Prosze pomóż mi. Widzialam ze pisałas cos o tym że wszystko juz jest dla nas napisane, nasze zycie. Prosze. HELP.

Gość do głupiej kozy
no i własnie czemu tak jest ze większośc nie umie tych znaków odczytać? ;/ A potem ludzie popełniają błędy zyciowe....;/

do a ja byłam u tarocistki: wierze ze spotk go i wyjde za niego za mąż ( oczywiście tylko za kogos kogo pokocham ). Rozważam nawet żeby skorzystac z biura matrymonialnego. ;/

Gość głupia koza
Znaki są przróżne ,mnie osobiści wleciał do mieszkania nietopetrz w samym centrum miasta ........po czym nastąpiła fala nieszczęść.......ale czasem to nawet kolizja drogowa próbuje nam zwrócić uwage na nasze zdrowie i bliskich.......Nieraz to spotykamy kogoś ,kogo wieki nie widzieliśmy , na naeszej drodze pojawia się ktoś by czegoś nas nauczyć ...........a my myślimy że to zwyky zbieg okoliczności

a jaki mo że być znak ze kogos poznam lub nie?

Gość głupia koza
widzisz na przykładzie koleżanki.......... życia nie da się przewidzieć

A oto:)przestawiam Wam swoje skromne zdanie na temat wróżb/wróżek:) Moi drodze:)Uważam,że są na Ziemi osoby,które naprawdę mają dar do wróżenia(ale nie jest wiele takich prawdziwych wróżek)Większość to po prostu osoby,którym się wydaje że mają dar:P,ukończyły jakieś kursy,szkoły(swoją drogą można się nauczyć magii?,no Harry P spędził parę lat w Hogwardzie,hehe)Ja myślę,że to wrodzony dar,albo się go ma,albo nie ma...Te\"mnie obdarowane wróżki\"to po prostu świetni psychologowie,znawcy ludzkich dusz...odpowiadają na problem z własnego doświadczenia.Ich wróżby też się \"spełniają\"bo pewne sytuacją są raczej typowe i są do przewidzenia.(\"Mój chłopak nie odzywa się do mnie od 3tyg,czy to koniec\":P-odp.Bardzo mi przykro to koniec,ale szybko uda Ci się zależy złamane serduszko,bo jesteś silną i fajną kobietą\".Wróżba się sprawdza,ale to przecież nie jest zła wróżba:)Dobra,chłopak ją olał,ale\"wróżka\"daje je nadzieje.Kobieta wierzy w jej słowa,szybko zapomina,otwiera się na nową miłość...i ją znajduje:)Cały scenariusz wróżki się sprawdza:).Nie powiem Wam,czy macie chodzić do wróżek,czy nie.Nie chce Was też przestraszyć,ale kiedyś słyszała,że jak się raz \"zacznie\" z wróżeniem,to sprowadza się na siebie jakiegoś pecha,nieszczęście:),które może dopiero przyjść po jakimś czasie.Podsumowując,wierze w dobre,prawdziwe wróżki,tylko nie wiem które są dobre i prawdziwe:)Kiedyś prosiłam o wróbże:)Wróżka mi powiedziała,że kiedyś będę bardzo szczęśliwa i bardzo kochana:)i że moje życie będzie szczególne:)...Póki co mam stan przed depresyjny:)codziennie popłakuje i nocami śnią mi się koszmary:) Życzę szczęścia w znalezieniu dobrych wróżek:)) Pozdroo:)

Gość popatrz na to inaczej
ponawiam

Gość ponawiam help
ktos mi jeszcze pomoże ?

Gość ja tez kupiłam bubel
podnosze