Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o rade...

Proszę o rade...

Polecane posty

Gość Proszę o rade...

Zacznę od początku jakieś dwa lata temu mój gin z wykrył u mnie nadżerkę mówiła że to nic takiego, że jest mała i nie chce na razie ingerować. Zrobiła mi cytologie miałam PP2 i nic w związku z tym nie zrobiła. Gdy odstawiłam tabletki antykoncepcyjne okres rozregulował mi się we wszystkie strony po 10 miesiącach miałam dosyć i stwierdziłam że idę go gina po tabletki... No i się zaczęło nie dość że jak zwykle bolało mnie jak diabli bo delikatność nie jest jej mocną strona to okazało się ze że nadżerka się powiększyła i podeszła krwią:( zrobiła mi cytologie i w drzwiach walła mi tekstem żebym się zastanowiła nad wymrażaniem i zawołała następną pacjentkę ;( A ja tak stałam za drzwiami obolała nie wiedząc dokładnie co mi jest i o czym ona do mnie mówi;( co mam zrobić poza tym że zmienić Gina? :O

Gość uuuuu a mnie...
wiesz co sama sobie odpowiedzialas na to pytanie i dokladnie wiesz co robic dalej!!!! poszkaj sobie podobnego topiku!!!!!!!!!!!

Gość uuuuu a mnie...
albo nie dalej lecz sie u tej baby niech cie bada jak krowe i olewa twoje zdrowie,jak cos sie dzije takiego to ostatni grosz sie oddaje ale idzie sie do dobrego specjalisty!!!!