Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gysia

Jak uszczesliwic mezczyzne?

Polecane posty

Gość gysia

Nie chodzi mi tu o banały typu sex piwo i mecz. Chodzi raczej o to co lubia mezczyzni. Np czy pragna aby sie o nich troszczyc czy raczej ich zostawic jak maja problem. Czy chca aby od nich wymagac, dawac zadania do rozwiazania czy raczej niczego nie zadac. Czy chca aby dziekowac za to co robia, a wtedy beda bardziej kochac i sie starac? czy chca wspolnych czynnosci, wpolnego gotowania, spacerow itd

Gość gysia
Tylko sa w tej swojej prostocie bardziej skomplikowani niz sie Tobie wydaje dziewczyno_dupka ;)

Gość jako taki siaki
Wiara w to ze damy rade uszczesliwic nazsa kobiete. Ufnosc ze robimy co tylko w naszej mocy. Nie pouczajcie, nie dawajcie rad. Zaufajcie

Gość gość
A do tego majteczki?

Moim zdaniem liczy się nie tylko prezent, ale zaskakujący sposób jego wręczenia. Dałam swojemu chłopakowi ładny czarny T-Shirt z dużym logiem. Aby on zapamiętał sobie mój prezent na zawsze założyłam go na siebie, przewiązałam się w pasie kokardką, a pod spodem miałam tylko majteczki. Więc, aby dostać prezent musiał rozebrać mnie co mu się bardzo spodobało. Był lekko zszokowany. Pomysł nie jest moim oryginalnym pomysłem, ale pochodzi z książki Sztuka Obdarowywania Mężczyzn, jest tam prawie 200 super pomysłów. Aby autor nie posądził mnie o złamanie praw autorskich podaję link do tej publikacji, gdzie można ją pobrać: http://sztuka-obdarowywania-mezczyzn.interkursy.pl/p/25985/