Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żelazny twardziel

zliwkidowałem podwojny podbródek w 3 tygodnie! Czekam na gratulacje

Polecane posty

Gość żelazny twardziel

Wymysliłem sam ćwiczenia i udało się! Wszystkie durne teksty w necie o likwidowaniu podbrodka sa gówno warte. Wcieranie kremu to zupełnie komiczne. Mialem podwójny podbródek dośc duży od 10 lat (efekt lenistwa i obżerania się). Mam 35 lat, a teraz mam twarz jakbym znow miał 25 lat (tylko przybyło zmarszczek i zarostu hehe). Moje ćwiczenia były dość intesywne (przez kilka dni bolalo mnie nawet gardło). Nie wierzyłem, ze to możliwe. Pozdrawiam gruboszyjnych!

Gość ciekawski i potrzebujacy liren
co robiles ?

Gość hgfdssa
gratuluję, wszystko jest mozliwe. wystarczy cwiczyc i myslec pozytywnie. pozdrawiam

Gość hgfdssa
moze zacznij tez cwiczyc rytualy tybetanskie (poszukaj w necie). to cie odmlodzi :)

Gość żelazny twardziel
ćwiczenia dość skomplikowane, trudno je tak zebrać i opisać, choć kiedys to zrobię. Generalnie to ćwiczenia szyi i głowy. 1,5 godz dziennie. ściągnęło mi gębę nawet na policzkach, podbródek to mam wrażenie że jest u mnie z żelaza. fajne jest to, ze nie schudłem jak szczapa na gębie, tylko uzyskałem idealne proporcje. Teraz jak kogos znajomego spotkam, to każdy sie gapi, a kilka osób nie nie poznało, choc nie wiedzieli mnie zaledwie miesiąc. A zrzuciłem podbródek dzieki mojej ex. Zawsze mi mówiła, że mam obrzydliwie tłustą gębę ale rozstaliśmy się nie z tego powodu, po prostu była niezrównowazona emocjonalnie). haha, powinieniem jej wlasciwie podziekowac, ale mam ją gdzieś. Życie nie jest takie złe. A wróg jest najlepszym nauczucielem.

Gość RTHRFGBH
po co zakladales temat skoro nic nie powiesz. wez nie sciemniaj :O

Gość żelazny twardziel
a co chcesz wiedziec?

Gość hgfdssa
o matko, fajną miales eks :o pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję

Gość to ty jestes
niezrowniwazony psychicznie..:)