Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlotkosrebrne

prosze pomozcie.

Polecane posty

Gość zlotkosrebrne

mam pytanie, jak rozmrazac pierogi ? wrzucac zamrozone do wrzatku i gotowac czy zostawic w kuchni az same rozmarzna?? i jesli tak i tak to ktory sposob jest lepszy zeby nie byly 'kapcie' sa to pierogi ruskie jesli ma to jakies znaczenie, prosze pomozcie,..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość obojetnie
ja robiłam tak i tak

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zlotkosrebrne
to wyzej to podszyw :/ a ktore byly lepsze????????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
wrzuc zamrozone do wrzatku poczekaj 8-10 min az wyplyna na gore nie dopusc do zagotowania sie wody jak juz masz w niej pierogi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość PIEROGOW SIE NIE ROZMRAZA
! WRZUCA SIE ZAMROZONE DO GARA

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość PIEROGOW SIE NIE ROZMRAZA
TO DRUGIE TO KTOS SIE PODSZYWA SPADAJ

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zlotkosrebrne
dzieki wielkie i podszywaczom tez za niezly ubaw:/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale ktos ma glupia zabawe
podszywania sie pod kogos innego pewnie jakies dziecko

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×