Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feame

Strasznie dziwne dolegliwosci

Polecane posty

Gość feame

WItam was wszytskie kochane mam pewien problem po powrocie z wakacji normlanie po odstawieniu tabletek dostalam okres wsyztko pieknie cacy jednak w polowie wrzesnia rozchorowalam sie dostalam goraczki dreszczy i lekarka poderzewala bakterie w moczu i dala mi antybiotyk augmentin i bralam go co 8 godzin no i rownoczesnie yasmin i zgodnie z zaleceniami nie robilam przerwy biore drugie opakowanie i zaczely mi sie dziwne plamienia bole w pobrzusiu czasem pojawi mi sie malo krwi to nie sa duze ilosci raczej skromne takie ale opwoduje to jednak pewien dyskomfort no i od czasu jak dostalam ostatnie plamienie z odstawienia od tego czzasu nie uprawialam seksu a gdzies tam sie na innych forach naczytalm ze to jest objaw zaplodnienia etc i juz sie tak wystarszylam ze prosze was o rade bo nie wiem juz co robic w tej sytacji czy jesc do konca tabletki zostalo mi ich jeszcze 10 czy co bo juz tysia czarnych mysli mi chodzi po glowie poratujscie jakas rada bardzo prosze

ja nie chce straszyc ale gdzie bylas na tych wakacjach moze zlapalas jakas bakterie albo wirus czy inne swinstwo moze to ma cos z tym wspulnego jak ja bralam tabletki i czasem nie robilam przerwy tez raz czy dwa razy mialam plamienia

Gość feame
hej :) no bylam w bulgari wrocilam 10go wrzesnia ale ja juz bopre chyba 10te opakowanie tych tabletek i nigdy mi nic nie bylo a porpostu te uplawy sa takie dziwne nienaturalne boze wyatraszylam sie tym widokiem na bieliznie i nie wiem co o tym myslec :(( nei wiem srednieo 3-5 razy w ciagu dnia mam takie "mrowki" w podbrzusiu jakbym mila ostac okres ale naprawde nie wiem :((

Gość nie wiem dokładnie
może raczej stan zapalny przydatków albo antybiotyk wpłynął na złe przyswajanie tabletek anty i stąd plamienia, przeczytaj dokłądnie ulotkę antybiotyku, bo często antybiotyk zmniejsza działanie tabletki antykoncepcyjnej