Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24 letnia dziewica

24 - latnia dziewica - czy to wstyd???

Polecane posty

Gość 24 letnia dziewica

mam jednak nadzieję, że nie! ale spotkałam się z takimi opiniami... :o a wy jak mówicie, jak zareaguje mężczyzna (35 lat) jak się o tym dowie?? jest bardzo w porządku, ale gdyby mnie tak wyśmiał to nie wiem co bym zrobiła. myślicie, że pomyśli sobie o mnie coś złego??

Gość UBOGACONY
NIE, TO NIE WSTYD ALE WSTYD TO UPEWNIAC SIE O TYM W TAKIM RYNSZTOKU JAK KAFETERIA

Gość 24 letnia dziewica
ja lubię nawet to forum i czasami się widuje w porządku osoby.. tak tylko spytałam ...

Gość to powod do dumy
a nie wstyd a jezeli facetowi sie to nie spodoba to niech spada

Gość przynajmniej jakas
ktora sie nie puszcza

Gość nienażartaaaaa
Też mam 24 lata i też jestem dziewicą i coraz częściej zaczynam się nad tym zastanawiać czy to wstyd??? Powoli zaczynam się bać, że tak juz bedzie cłe życie...ehhh porażka... a może lepiej zrobic to z kolegą jakims i jak cos to załowac ze sie to zrobiło niz ze sie tego nie zrobiło.... sama juz nie wiem...

Gość Akyszka
-^- Jak mozecie mówic takie rzeczy?? To nie wstyd.....napewno sie uczeszy. Pewnie, zrobcie to z byle kim, poznacie takiego wspaniałego, cudownego, moze nawet prawiczka z którym bedziecie chciały spedzic zycie..i bedziecia załowac..i to bardzo

To powód do dumy, a facet będzie zadowolony, ale czy Ty będziesz? Bo jak wyrucha i zostawi to będziesz już używką. A samochody używane nie są w cenie, tak samo jak używane kobiety. Wstydem jest pytać na gównie o to , jak ktoś już pięknie wspomniał.

Gość MAriusz BHP
jak Cie wyśmieje to zwykły debil to tak jak wyśmiać kogoś bo nie był w Warszawie, bo nie grał nigdy w ping-ponga albo nie zna się na Linuxie

Co do spełeczności tego forum to działają tu różni ludzie. Równie różni jak ci którzy chodzą po ulicach naszych miast i wsi.

Może byś się umówiła z prawiczkiem i kropka 1987 na jakieś spotkanie. On szuka dziewicy, Ty nia jesteś, może Wam się uda. Przemyslcie to. A Ty prawiczku do roboty, tak narzekałeś, że nie ma dziewic, a teraz trafia Ci się jedna tak, która jest dziewica i dojrzałą kobietą.

Gość niewazne jaka
moim zdaniem to zaszczyt miec taka dziewczyne;)

Gość papiloty567
a nie przeszkadza wam, ze jest niedoswiadczona i nie myslicie ze cos jest z nia nie tak skoro do tej pory jeszcze tego nie zrobiła???

Gość CARISMAAA
zaden wstyd! tylko ...duzo tracisz;) pozdrawiam;)

Gość ewelina to dziewczyna
A co myslicie o takich dziewczynach??? Dziewczyna z zasadmi czy raczej niedorajda zyciowa???

Gość w moim przypadku
z zasadami

Gość treleleee
troche to dziwne