Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upsa

tapczanik czy łózeczko dla 2,5 latka?

Polecane posty

Gość mama_
Ja kupiłam swojej córci łóżko rosnące wraz z dzieckiem. Teraz jest złożone i ma długość 140cm, a po rozłożeniu 2m. Do tego tylko dokupiłam barierke ochronną, bo mała się wierci :) Śpi tak od kiedy skończyła 1,5 roku.

Gość upsa
ja mialam juz upatrzone łozeczko ale .... ona ma tez taki spod jak niemowlece-tyle ze szczebelek brak tapczanik wydaje sie na dłuzej?

Gość mama_
Blondyna no coś w tym stylu. Tylko ja kupowałam w argosie na wyspach. I to łóżko z boku nie ma takich barirrek jak to ikeowskie :)

ja już chciałam kupić to http://www.allegro.pl/item458752340_bobo_lozko_auto_samochod_od_producenta_gratis.html ale przemyślałam, brak barierki i materacyk 140, to jak za rok mam wymieniać łóżeczko to się powstrzymałam... z jednej strony to bym je kupiła, że tak powiem serce mnie do niego przekonuje, synek chyba by się ucieszył, ale z drugiej strony rozsądek mówi żeby kupić coś bardziej funkcjonalnego...

Gość mama_
upsa to Twoje tez fajne. Myślałam tez o takim, ale u nas wygrała racjonalność, żeby jak najdłużej starczyło :)

Gość mama_
no autko fajne jest, ale jak sie liczysz z groszem to juz troche gorzej. Podejrzewam, że posłużyło by troche dłużej niż rok :) Pewnie gdzieś do podstawówki :) A jeśli myślisz na dłużej to odpada :/

Gość o matko ten tapczanik jest wie
wiesmacki

Gość czy ktos kupuje te koszmarki z
a tę cene?

Gość upsa
moze jeszcze ktos napisze?

Gość upsa
nadal nic nie wiem eh jak to baba