Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosak

Prosaki a seks jak je odbieracie panie?

Polecane posty

Gość Prosak

Dobra, mam je, tzn. prosaki. Jeśli ktoś nie wie o co chodzi to zapraszam tu: http://intermen.pl/new/content/view/96/37/ A tu przykładowe zdjęcie: http://www.dermatlas.org/derm/IndexDisplay.cfm?ImageID=1205891421 Mam właśnie coś w tym stylu, może troszkę mniej i na szczęście tylko na mosznie i dole penisa (czym bliżej żołędzia, tym mniej). Wiem, że to nic groźnego, zaraźliwego itd., ale jednak wolałbym nie mieć :). Pytanie do pań, jak do tego podchodzicie. Około 20% facetów to ma. Czy przeszkadza Wam to, jak dużo z pań ma partnerów, którzy mają to coś? Proszę o poważne odpowiedzi. Mnie osobiście to jakoś bardzo nie przeszkadza (bo prosaki nie mają żadnych objawów, po prostu są sobie), wydaje mi się, że to w sumie normalne, ze czasami na naszym ciele pojawiają się różne niepożądane wybryki natury, ale jednak mam pewne obawy (nie współżyłem jeszcze z partnerką). Nie chciałbym aby poczuła obrzydzenie. Wiem, że jak kocha itd. Ale chciałbym się jednak dowiedzieć jak to traktujecie drogie panie?

Gość mnie osobiscie by odpychaly
a jako facet to bym poszla do jakiegos specjalisty by je usunac.

Gość mialabym watpliwosci...
to fakt ze prosaki sa dosc powszechne i nie sa zarazliwe ale problem w tym, ze podobne sa do objawow tzw klykciny konczystej, ktora jest bardzo zarazliwa i podobno nie do wyleczenia choroba weneryczna (rowniez bardzo powszechna). Jak bym je zobaczyla to na pewno bym sie bala uprawiac seksu. Gdybym miala 100% pewnosci ze to prosaki, to zaden problem. Tylko kto pyta nowego partnera o ksiazeczke zdrowia przy pierwszym seksie? Jesli da sie je usunac to usun a jak nie to nic strasznego, bo (na nieszczescie), wiekszosc kobiet (i facetow tez) nie wie o istnieniu klykcin konczystych.

Gość A JA MAM TAKIE
a ja mam takie inne, pod zoledziem, takie biale. Wiecie o co chodzi. zadna z partnerek nigdy sie nie brzydzila ani nic, chociaz ja sie troche obawialem. Jedna tylko kiedys spytala z ciekawosci co to i sie pobawila. jakbym mogl usunac to bym usunal, ale nie wiem co, jak, gdzie. Podobno operacja plastyczna tylko, bo to choroba nie jest.

Gość Prosak
Akurat te na żołędziu mogą być obrzydliwe, widziałem zdjęcia, ciarki przechodzą. Wiem że da się to usunąć laserem CO2. Ale ile kosztuje i gdzie, to nie mam pojęcia. Na necie na pewno znajdziesz info. U mnie nie jest to aż tak tragiczne, nie rzuca sie tak mocno w oczy, ale jednak jak się przyjrzeć dokładnie, to troszkę tego jest.

Gość Prosak
Śmieszne, naprawdę :(.

Gość tego cowiem
to jest bardzo powszechne. Nie tylko mezczyzni maja prosaki, kobiety rowniez, na przyklad ja. Jeszcze ani razu nie slyszalam zlego slowa na temat smaku badz zapachu mojej cipki. Trzeba sie pogodzic z ich obecnoscia i dbac o higiene. Tkie jest moje zdanie :)

Gość Prosak
Tak wiem, kobiety też to mogą mieć. I nie dziwię się, że nikt nie narzekał, bo prosaki nie mają żadnych objawów. Nic nie swędzi, nic nie piecze, nie ma zapachu. Po prostu białe kropki pod skórą, powstałe w wyniku zamknięcia gruczołów skórnych. Mogą się pojawić także na twarzy, na ustach. Ale jakiś tam dyskomfort mogą powodować, jeśli się za dużo o tym myśli.

Gość tego cowiem
wiec nie mysl - ja nie mysle o tym i jest ok :). Nie stwarzaj sobie problemow na sile

Gość prosze............
Czy ktos moglby wkleic link do zdjecia jak to wyglada?

Gość bartkolono
Spróbuj naturalnego i bardzo taniego spoobu - maści szałwiowej. Ja leczyłem te prosaki wczesniej u lekarza, ale efekty były nijakie. Kupiłem na allegro maść szałwiową - http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6562764 która nie ma żadnych efektów ubocznych, czyli nie spowoduje jakiś tam nieprawidłowości :) no i jest tania, a po 14 dniach miałem 0 prosaków na penisie. Teraz stosuje co jakiś czas profilaktycznie, by nie wróciły :)

Gość gość
Szukam kogoś do sexu przz telefon. Nazywam się Natalia, znajdziesz mnie na http://kordelia.org/ jestem samotna i przez to bardzo nieszczęśliwa ponieważ brakuje mi mężczyzny, który chociaż porozmawiałby ze mną o seksie przez telefon, Moje jędrne cycuszki już czekają na to abyś je dotknął swoim języczkiem...