Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saabina2

Pomocy!!! Chlamydia pneumoniae!

Polecane posty

Zrobiłam badanie krwi na chlamydia pneumoniae w klasie IgM, IgG. W obydwóch wyszedł wynik dodatni. mam objawy takie jak: temperatura średnio 37,3, która spada ku nocy, objawy jak na grypę(bóle mięśni, gardła, katar, lekki kaszel, silne osłabieni, mocne pocenie się). Jak się z tego wyleczyć? Czytałam, że antybiotykami, ale jest ciężko... Pomocy!!! Jestem Z okoloic Poznania, zna ktoś lekarza z tego rejonu, który może mi pomóc?

Gość Ja coś wiem
Jak dostaniesz dreszczy to już jest połowa choroby i na drugi dzień będzie lepiej. Nie opłaca się brać lekarstw - zobaczysz jak Twój organizm sam sobie poradzi.

Gość dfdfgdfsgdsf
chlamydia to chyba choroba weneryczna?

Gość ciemnoogródd
Boże i właśnie przy takim temacie wychodzi jakie ty nieuki nieuświadomione siedzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Matko święta a niby XXI wiek mamy :/ Autorko te badania robi 30% kobiet bo jeszcze ciemność panuje!!! Nie przejmuj się niczym! Ginekolog da Ci antybiotyk doustnie i dopochwowo. Kuracja 14 dni i masz spokój!!!!

Do ginekologa mogę iść jeśli będę mieć chlamydia trachomatis, a nie pneumoniae!!!!!!! Jeśli pójdę do ginekologa i powiem, żeby mnie na to leczył, to chyba pomyśli, że mnie nieźle pokręciło. Więc jeśli koleżanko nazywasz kogoś nieukiem, to najpierw upewnij się czy masz ku temu kompetencje.

chlamydia pneumoniae to nie to samo co chlamydia trachomatis! Ta pierwsza powoduje zapalenie oskrzeli ta druga infekcje pochwy. Musisz iśc do lekarza, da ci antybiotyk z grupy tetracyklin i już.