Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasty2000

domokrążca niby z tp s.a. podpisujacy umowę telefonii Dialog

Polecane posty

Gość nasty2000

Czy ktoś może był w takiej sytuacji.Odwiedził mnie dzisiaj młody człowiek niby pracownik Tepsy w rezulatecie zaczął ze mna podpisywa umowę telefonii dialod,że niby tepsa i dialog to jedno.Spisał na umowie moje wszystkie dane łącznie z dowodem osobisty.Nic mu nie podpisałam,ale ile to roboty podpisac taka umowę.Teraz sie boje,że będę dostawała 2 rachunki i nie dam rady tego odskrobac.Po cholerę dawałam ten dowód.Czy ktoś był w takiej sytuacji.Myślę,że jest to żerowanie na niewiedzy starszych,samotnie mieszkających osób.Może ktos potrafi mi doradzic

Gość nasty2000
a chciałam mu zrobic loda to nie chciał...

Gość nasty2000
Ten,kto sie pode mnie podszywa - mało to dopcipne było,bo ja mam naprawde w tej chwili kłopot.No a moja "przygoda" z nieuczciwym przedstawicielem Dialogu niech bedzie przestroga-także dla Ciebie od loda

Gość frygga
moja matkę tak babka wkręciła-cały czas mówiła ze jest z tepsy,że to jakas nowa promocja:O potem trzeba było odwołanie pisac

Gość Nasty2000
Ale uwzględnili to odwołanie?Dzwoniłam do TP s.a. (mądry Polak po szkodzie) i sie okazuje,że mimo,że chcę w Tepsie zastrzec,oni jak otrzymają taką umowe to jakos na mocy ustawy muszą rozwiązac umowę-mało tego za zerwanie umowy w Tepsie zapłacę karę.Koszmar.

jezeli nic własnąreczna krwawicą nie podpisałas to moga Ci NA PUKEL!!!ale jak się podpisze cus to dupa blada! niestety.

Gość Nasty2000
Własnoręcznie nie podpisałam,ale on wpisał do umowy nr mojego dowodu osobistego i ileż to roboty podrobic podpis (wpisac czytelnie imię i nazwisko)-już raz miałam podobną sytuację i jak widac niczego mnie życie nie nauczyło...

na pukel moze Ci skoczyc. beda Cie straszyc liczac , żes nieuswiadomiona prawnie. ale jeżeli grafolog moze potwierdzic a może , że nie Ty to NA PUKEL. i tak im powiedz. ale jeżeli podpisałas to Ty im musisz na PUKEL skoczyć. niestety. takie sa prawne reguły. urzad ochrony konsumenta sie klania.

Gość Nasty2000
Dzięki Józio.Troche mnie uspokoiłeś,ale aż mi sie palic chce ze złości na siebie-a nie palę już prawie dwa lata...czy ja mam na czole napisane naiwna...

NIE PAL Maja racje jak nie podpisalas nic wlasna reka moga Ci nakukac.POza tym nawet jak podrobia Twoj podpis( a chyba go nie znaja bo skad) nie podpisywalas nic przeciez nie widzieli jak sie podpisujesz to pokazesz swoj wzor podpisu. W razie czego wypowie sie grafolog. A jak beda robic waly to Urzad Miasta miejski rzecznik konsumentow. Nie przejmuj sie a na przyszlosc uwazaj :) Bedzie ok spij spokojnie i nie martw sie tym. Trzeba bylo spisac numer inentyfikacyjny tego pana to tak na przyszlosc. I dzwoni sie do firmy w ktorej on rzekomo pracuje i pyta. Bedzie ok musi byc nic sie nie stalo

Gość Nasty2000
Dzięki za pocieszenie,ale i tak na wszelki wypadek napisze do tej firmy.Acha firma Dialog,która na swojej stronie internetowej ma dział "etyka zawodowa".Nawet gdyby ta firma oferowała 1/4 kosztów za rozmowy telef i internet - zrażona jestem do nazwy...miłego dnia wszystkim