Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

po jakim czasie mozna anulowac mandat za spozywanie alkoholu w przypadku gdy ..

Polecane posty

...chce sie dostac do policji?? odrazu mowie ze chodzi o mojego chłopaka dostał mandat na spozywanie alkoholu w miejscu publicznym a chcaiłby ie starać o dostanie sie do policji...wie ktoś moze coś o tym ?? z gory dziekuje za pomoc :))

Gość vdsfrw
niestety będzie musiał zaświadczenie przynieść że nie był karany a był, więc może sobie na kasie w tesco poszukać roboty tylko

Gość vdsfrw
mandat to forma grzywny debilku

Gość vdsfrw
a to dziwne, bo prawo studiuję hehehehe

Gość buahahahahahaha...
akurat debilem jestes ty bo taki mandat na z niekaralnością tyle wspolnego co ty z mądrością...czyli nic ćwoku... do autorki..spoko nic nie bedzie z tego zlego, niech to zapłaci i ma święty spokój i nie pije nigdy w na ulicy:P a z policją luz..nie ma to nic wspolnego z przyjeciem się do policji i innych slużb mundurowych, znaczenie mają jedynie prawomocne wyroki sądu...pozdro::)

Gość vdsfrw
jedno i drugie to taka sama kara, z tym że mandatu udzielasz fakultatywnie funkcjonariuszowi policji a grzywnę nakłada sąd po przeprowadzeniu postępowania, jeśli nie zgadzasz się na mandat jeśli już porównywać, to grzywna w sądzie to jeszcze większa maniana

Gość vdsfrw
dodać zapomniałem - ruska dziwko :-D

Gość buahahahahahaha...
ej kuźwa coś ściemniasz...mndat to mandat, płacisz i tyle..kara taka i spoko, za rozne rzeczy, za picie na ulicy, przechodzenie w niedozwolonym miejscu, jak prowadzisz samochód to za tysiąc rożnych przewinień...ale kuźwa to tylko mandat....ale skąd jemu się wziął wyrok sądu co?????????????

Gość vdsfrw
czytaj debilu ze zrozumieniem nie przyjmujesz mandatu - sprawa trafia do sądu! a tak poważnie to po 5 latach od uiszczenia grzyny ulega ona zatarciu ( a nie anulowaniu) i dzieje sie tak bodajże z mocy prawa szmatko głupia :-P

Gość vdsfrw
natomiast jeśli chcesz szybciej, to po 3 latach może to nastapic na wniosek bura suko :-D

Sprawa wyglada tak...moj facet pił piwo na przystanku w miescie :P i przyszedł dzielnicowy i chciał jemu i qpmlowi wypisać mandat ale oni sie spieszyli na autobus i powiedzial im facet zeby przyszli do niego na drugi dzien to on wypisze mandat...Moj by ale nikogo w tym czasie nie było na komendzie wiec olał sprawe..po jakims czasie przyszedl mu mandat poczta miał do zpłacenia 100 zł....i zapłacił...ale jakas facetka mu mówiła ze to przeszkadza w dostaniu sie do policji i trzeba sie odwołac do sadu i po rok czy tam pól roku mozna sie starac:O zgłupiałam :O

Gość buahahahahahaha...
ty durny kutafianie....sama miałam mandat za przechodzenie w niedozwolonym miejscu, zapłaciłam i tyle...a pracuję w finansach wiec do pracy musialam dostarczyc zswiadczenie o niekaralności i takie tez dostalam...palancie rozrożniaj wyrok od mandatu.,....

Gość vdsfrw
jestem jak najbardziej poważny i tak jak napisałem 5/3 lata fakultatywnie ladacznico

dziewczyno!!! ja taki mandat miałem, a zaświadczenie o niekaralności dostałem jak sie do policji starałem, to było 1,5 roku temu...

Gość buahahahahahaha...
vdsfrw ..idz już i nie piedol...dziadzia dobrze prawi..:)

Gość buahahahahahaha...
vdsfrw ...ty się kretynie tak znasz na prawie jak kuurwa moj chomik na obieraniu ziemniaków ćwoku:P

Gość vdsfrw
mandat karny to uproszczony tryb nakładania grzywny za wykroczenie idiotko. Wyrok sądu w tym wypadku ma to samo na celu. róznica jest formalna - inny tryb, co jest opcjonalne z resztą dla strony podmiotowej

Gość buahahahahahaha...
Dziewczyna_swojego_chłopaka ...weź sie nie przejmuj debilem...pojebny jest i pierdoli od rzeczy...

Gość buahahahahahaha...
Ty jestes pojebany...czyli wszyscy co mieli kiedukolwiek jakiś mandat nie otrzymają zaświadczenia o niekaralności.....BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH..nie no kurwa padłam ze śmiechu...pojebany jesteś

Gość vdsfrw
często Ci obiera?? a minetę też robi?? przestań się błaźnić wieśniaro, bo Ci mogę linki powklejać na poparcie moich słów

Gość vdsfrw
a gdzie ja tak napisałem??oprócz pierwszego żartobliwego postu??? czytanie ze zrozumieniem to jednak wyjątkowy dar....

Gość buahahahahahaha...
no kurwa wklej wszyscy czekamy w napięciu...uhhhhhhuuuu nasz debil wkleja linka uwaga...buahahahahahahaahahahahhahhaha