Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

***DziewczynA***

po jakim czasie mozna anulowac mandat za spozywanie alkoholu w przypadku gdy ..

Polecane posty

Gość vdsfrw
A tak w ogóle to ja jem kupy.

Gość vdsfrw
Teraz też jem.Jest dobra i taka duża.Mniam.

Gość buahahahahahaha...
kurcze niech on idzie lepiej do jakiegoś prawnika się poradzic...ja twierdzę ze nic mu to nie robi i zaswiadczenie dostanie...wiec spoko, nie bój żaby:)

Gość vdsfrw
i co że z sądu??? grzywna to grzywna czy nałożona mandatem czy przez sąd

Gość Buchachaaaaaaaa
Widać, że przyszła Pani prawnik nie douczyła się trochę. Akurat jestem w temacie od paru lat i na pewno zaświadczenie o niekaralności nie ma żadnego związku z otrzymaniem kary za picie w miejscu publicznym. Karany jest tylko ten, któremu kara została przyznana sądownie. Jeżeli będzie on starał się dostać do szkoły policyjnej i tak będzie musiał się przyznać. Dwa lata temu pamiętam, że trzeba było napisać wszystkie kary, w tym mandaty itp z przez 10 lat.

Gość vdsfrw
nie jestem panią prawnik i nie uczę się o zasadach naboru do służby w policji i w temacie siedzisz płytko, bo to nie o fakt orzeczenia sądu chodzi tylko o to, czego ono dotyczyło

Gość Buchachaaaaaaaa
Napisałam: PRZYSZŁA pani prawnik. Więc jeśli nie siedzisz w tym temacie to nie wypowiadaj się i nie mąć dziewczynie w głowie.

Gość vdsfrw
autorko jeśli chodzi o zaświadczenie tylko o niekaralności za przestępstwa, to nie musicie czekać, bo on nie był karany za przestępstwo. jeśli o czyny zabronione chodzi, to niestety był karany

Gość vdsfrw
a ja nie jestem i nie będę panią a mącisz ty laska, z dupy trzepiesz te farmazony

Gość Buchachaaaaaaaa
I właśnie przez takie coś człowiekopodobne jak ty to forum traci urok.

a ja mam takie pytanie, bo teraz czekam na termin sprawy, byłam już na przesłuchaniu ( za picie w miejscu publicznym ) ile można dostać grzywny? Dodam jeszcze że strażnik miejski zeznał że \'\'niby\'\' jeszcze zaśmiecałam ulice niedopałkami papierosów oraz ze podawałam złe dane osobowe, nie licze że sprawe wygram bo sąd nie uwierzy mi tylko bucowi :) ale tak orientacyjnie ile dostane grzywny ? Jestem na utrzymaniu rodziców i nie mam skąd zapłacić... Dodam, że było to moje pierwsze tego typu zatrzymanie. Nigdy dotad nie zdarzylo mi się popełnić podobnego wykroczenia :)