Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nerwus7665

4mce i nagle ciaza?

Polecane posty

hej slyszalam ze ciaza moze sie okazac nawet jesli wystepuja regularnemiesiaczki i np w 4miesicu sie dowiadujesz ze masz dzidzie. i teraz mam jakies glupie mysli okres mialam wczesniej z nerwow i \"plaski brzuch\" a teraz znowu jakis napompowany noi mam juz nienormalne mysli i stres. Czy jest mozliwosc wystapienia ciazy?

niektorym kobieta kilka dni przed miesiaczka \"wybija\" sie brzuch staje sie on wzdety i jak napisałaś napompowany. Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi, ja obecnie jestem w 4 miesiacy cizy i mam wszystkie chyba objawy jakie moga byc

bo slyszalam ze mozna sie dowiedziec ze nagle jest sie np w 4mcu ciazy a okres jest normalnie. akurat teraz mam okres i po normalnym brzuchu mam teraz jakis napompowany juz mam fobie ze to ciąza to jak to w koncu jest?

no wiesz nieraz mozna miesiaczkowac nawet do 3 mc ja moim pierwszym objawem był brak miesiaczki. Ja mysle ze nie jestes w ciazy skoro masz okres ale oczywiscie dla pewnosci zrob sobie test ciazowy lub test z krwi beta wtedy bedziesz pewna no i zabezpieczaj sie.

oby to nie ciaza ale jakos coraz czesciej czytam na forum ze dziewczyna ma miesiaczke a tu BUm i dzidzia mam nadzieje ze te napompowanie w trakcie okresu mi przejdzie i ze to nic powaznego. a przez niekontrolowane tyci tyci raczej jest male prawdopodobienstwo zajscia w ciaze.

Gość i po co forum zaśmiecasz
????????????????????????? ile można stwarzać topików o tym samym!!!!

to jest lekkie plamienie lub krwawienie tak? a ja os soboty mam hm mysle ze okres czyli jesli bedzie trwal normalnie to nie bedzie mozliwosci zadnej ciazy?

Gość i po co forum zaśmiecasz
ja pieeeer.dole... ale ty dziewczyno masz nasrane w głowie!!!!

Gość buuuuuuuuuuu
To sa przypadki 1 na milion.Masz zwykly okres.Idz spac.