Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowłaśnie.

MAM PROBLEM PROSZE O POMOC KOGOS DOŚWIADCZONEGO, --TO NORMALNE.?

Polecane posty

Gość nowłaśnie.

nie ma orgazmu pochwowego. Penis mojego chłopaka ma 15 cm, i jest cienki jakieś 11 obwód. Teraz jest jakoś, bo czuje chocuiaż troche, bo kiedyś zero przyjemności. Teraz JEST FAJNIE pierwsze DWIE MINUTY. Poźniej mnie to męczy, takie tarcie nieprzyjemne. Zamiast im dłużej tym lepiej, to jest odwrotnie. Tylko pierwsze chwile fajnie. Itak nei było dłuższego stosunku niż 5 minut, bo on albo się już SPUŚCI albo nie może bo to męczące chyba. Gdy ja jestem na nim to wtedy pół godziny możemy , ale nic nie czuje w pochwie w takiej pozycji i mam orgazm łechtaczkowy, jak sie dobrze ocieram. hm :O

Gość gość
Zaraz poproszę Warkocza Komety, Ona Ci powie :classic_cool:

Gość gość
No dobra....jednak Ci odpowiem ja, może bedzie lepiej.Mam tak samo czasem, jak jestem za słąbo podniecona i jak mam srednia ochote na bzykanie oraz w drugiej fazie cyklu, głównie pare dni przed okresem. Też mam dośc po paru minuatch, bo zamiast przyjemnosci jest jakies obceiranie....brrrr.....Myśle, że tak po prostu niektóre laski mają, że z orgazmów pochowych lipa. ciesz sie, że łechtaczkowy mają, bo niekóre laski totalnie nie wiedzią co to ten orgazm 🖐️

Gość gość
Aha i na pocieszenie moge dodać, że kiedyś ja np. mialam o wiele mniej wrażliwą pochwe, a teraz to w gruncie rzeczy czesciej są przyjemne momenty i nawet czasem orgazm pochwowy sie zdarzy, niż to o czym piszesz - czyli zero przyjemnosci.Cierpliwości i dużo lubrykantów;)🖐️

Gość nowłaśnie.
dzięki pozdro600 :)

Gość gość
Black Dhalia--> nie wracaj, uciekaj! To forum wciaga jak bagno 😭

Gość erektus
PIASEK TRZEBA WYTRZĄCHNĄĆ