Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza111222

Ktorego wybrac???!!pomozcie!!

Polecane posty

Gość Iza111222

Z chlopakiem bylam jakies 3 lata razem, nasz zwiazek nie nalezal do udanych, zawsze wtracali sie jego rodzice, nie akceptowali mnie wogole, moj facet nie trzymal mojej strony...przynajmniej nie zawsze, Sluchal sie rodzicow, nie mial swojego zdania chociaz ma juz 23 lata. Ja jestem teraz za granica, jak wyjezdzalam to dobrze wiedzial ze jade na dluzej, Ostatnio pisal mi ze chce do mnie przyjechac bo wkurza go siedzenie w polsce i tyranie za 1000zl, wiec zalatwilam mu prace na nastepny dzien, On powiedzial ze jednak nie przyjedzie...Bylo juz tak chyba z 20 razy ze mnie wyciulal...Zerwalam z nim, on teraz prosi, placze, blaga zebym wrocila a ja nie mam sily....:(jak sobie przypomne jaki byl to mi sie odechciewa...:( Poznalam chlopaka, starszy ode mnie, Narazie mamy ze soba tylko kontakt przez skypa, poznalam juz jego mame i rodzine :) bardzo mili:) Chcialabym sprobowac z nim zakrecic ale mojego od 3 dni bylego strasznie mi szkoda bo na prawde oprocz tego ze jest maminsynkiem to jest wspanialy:( Co robic?:(

Gość Iza111222
ktos jescze sie wypowie??? prosze!

Gość teklowka
olać maminsynka!!