Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszmar...............

Człowieczeństwo odeszło, kiedy przyszła

Polecane posty

Gość seseeeeeeeeek
u ciebie nie ma hipokryto;)

Gość ciasteczko deserowe
hipokryto ??? wiesz gdzie ejst hipokryzja ??? udawanie, ze niehumanitarne trakotwanie zwierzat jest okropne jakby w ogole rozumny czlowiek mogl zestawiac slowo humanitaryzm ze smiercia :O tak sie burzysz bo te zwierzeta cierpia jak umieraja ??? myslisze ze nie cierpia kroliki, szczury, koty, psy, malpy itp kiedy testuja na nich leki ??? myslisz, ze dostawanie coraz to nowych zastrzykow z rozna chemia by sprawdzic co z tego bedzie jest dla nich przyjemne albo w ogole tego nie czuja ?? a wiesz ze w przeciwienstwie do kosmetykow (choc wbrew zapewnieniu i tak mi ciezko w to uwierzyc) leki WSZYSTKIE sa testowane na zwierzetach ?? i co powiesz hipokrytko ??? skopad doopy wszystkim ktorzy bestialsko traktuja zwierzeta ale zjedzmy sobie szyneczke na swieta, kurczaka na obiad i zazyjmy apap na bol glowy bo te zwierzeta same z radoscia ladowaly sie pod tasak ??? :O

hipokryci chodza przyswajac pasze z mcdonalda czy inszego burdelkinga malo tego to się stało elementem kultury. bierze sie Niewiaste we wolne sobote pod depo i zapycha na burgera. by potem ytak obłaskawiona Niewiaste w te wolne sobote obalic na kozetkie. tym czasem tam morduja : wolowinki kurczaczki wieprzaczki a w jakichg warunkach je hodują ? zgroza. NO WIEC PO CO TE POCHRZAKIWANIA ODBYTNICAMI w tym temacie? wystarczy nie chadzac do w/w paszarni. lepiej isc z Niewiastą podziubdziac widelczykiem w slodkosciach przy eleganckim stoliku i subtelnej muzyczce.

Gość caluje Twoja picz madame

Gość seseeeeeeeeek
a co ty o mnie wiesz ciasteczko ze tak sie pienisz he? akurat jestem weganku nie nosze futer ani butow ze skory kosmetyki tylko naturalne!!! kazde zwierze jest dla mnie wazne i kazde kocham i nigdy nie skrzywdzilabym!!!!! cokolwiek kupuje w sklepie zawsze sprawdza jakie ma pochodzenie i skad!!!

Gość seseeeeeeeeek
a jozia teksty juz znam to ograniczony tepy skurwiel :o

Gość no i wszystko jasne
ide do lodówki po kabanosa :)

Gość ciasteczko deserowe
seseeeeeeeeek i oczywiscie jak chorujesz nie przyjmujesz zadnych lekow ??? oczywiscie, kazde schorzeniem leczysz przyklejajac sie do drzewa a raka wyleczylabys aromaterapia :O

Gość seseeeeeeeeek
akurat rzadko choruje a jak zachoruje to sie elcze domowymi sposobami woda goraca z sola , grzane wino , babcine syropy nic mnie nie boli zebym musiala ladowac apap :o

Gość seseeeeeeeeek
na raka? ;) gdybac to sobie mozesz........

Gość generalnie mam w dupie
jak te konie są traktowane, byleby w efekcie końcowym były smaczne.