Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 14, 2008 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomarańczowa szlachta Napisano Październik 14, 2008 :o ja tam wolę Mieszczan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Październik 14, 2008 przy okazji uwielbiam tego ŚW.P.Aktora o cieplej twarzy . wydaje mi się zawsze , że był Dobrym Czlowiekiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Październik 14, 2008 Dlaczego? Boli Cię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 14, 2008 strasznie mnie boli :( bólem świdrującym wnętrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Październik 14, 2008 No ale współczuć chyba mogę.:P Lusia, może pomasuj. Co się stało, że boli? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 14, 2008 boli mnie udo a własciwie popękane na nim naczynka :( chyba wreszcie pójdę z tym do lekarza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Październik 14, 2008 Nie masz wyjścia. Nie znam tego typu bólu i nawet nie wiem, jak Ci pomóc, ale współczuję.:( ..i niczego nie odrąbuj.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Październik 14, 2008 jeżeli popękane naczynka to wit. C i dośc scislo związac bandażem elastycznym. dopoki niezagojone naczynka Boze bron nie smarować maścią rozgrzewajaca. zadna!masz Lusia niezla nóżke. i druga tez niczego sobie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 14, 2008 dziękuję Wam kochani za wsparcie moze faktycznie ją zostawię w spokoju, dam jeszcze jedną szansę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Październik 14, 2008 Wpisałam w google popękane naczynka. Wyskoczyło sporo stronek. Niektóre całkiem niegłupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 14, 2008 aż się boję o tym czytać :O wiem że powinnam iść na zabieg zamykania ale... się boję bólu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Październik 14, 2008 Mi zamykali laserem na dekolcie. Da się wytrzymać. Nie panikuj. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 14, 2008 jestem tchórzem poza tym ciągle pękają mi w innych miejscach :( nie nadążę za nimi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Październik 14, 2008 Dlaczego masz takie kruche, że ciągle pękają? Może jakieś badania ogólne przydałyby się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 14, 2008 badania mam dobre boję się ze wpływ mają pigułki... :O chyba powinna je odstawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Październik 14, 2008 Pogadaj z lekarzem. Powinni wymyślić jakieś pigułki dla panów! ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Październik 14, 2008 miedż z cynkiem i wit C. cincuprim to sie zwie [ miedz z cynkiem.] wzmacnia skore , naczynia, paznokcie. moze z zabiegiem kosmetycznym jeszcze się wstrzymać. i może mniej kawy , ktora skutecznie wsio wyplukuje z organizmu.zdrowka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 14, 2008 powinni :D lecę ;) dzięki za rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 14, 2008 dzięki józiu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Październik 14, 2008 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziattttttttt Napisano Październik 14, 2008 łykaj coś wzmacniającego naczynka-venescin,venoruton Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józio 0 Napisano Październik 14, 2008 zincuprin...przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 14, 2008 Perla. >>>> tylko mi sie uspokoj dobra ? ;) .....jeszcze ktos to przeczyta i bedzie chcial wprowadzic w zycie :D Lusi >>> nie wiem jak pomoc :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Październik 14, 2008 A ja dekolt słoneczkiem \"załatwiłam.\".:D Nigdy więcej żadnego opalania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Październik 14, 2008 a mi kabel USB - nie lubisz łykać pigułek??? :O ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 14, 2008 tylko tyle Ci powiem :P ...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Październik 14, 2008 No i co narobiłeś? Idę niedługo spać i pewnie usnę z widokiem Twojego jęzora pod powieką. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 14, 2008 a teraz lepiej ? ;)... jezor innym razem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perła. 0 Napisano Październik 14, 2008 :D Zdecydowanie lepiej. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach