Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala czarna nigdy z mlekiem

Czy oni maja podstawy czy to tylko zazdrosc???

Polecane posty

Gość mala czarna nigdy z mlekiem

witam, mam 26 lat, jestem dziewczyna, ktora, powiedzmy, zostala hojnie obdarowana przez los uroda. ale nie w tym problem. problem w tym, ze wyszlam za maz. za swietnego architekta, zlowieka sukcesu, podczas gdy ja jestem w oczach jego przyjaciol "tylko" przedszkolanka. nie bede opisywac naszej znajomosci i w koncu milosci, bo nie w tym rzecz, po prstu sie zakochalismy i po roku pobralismy. ale niestety, nasz zwiazek, nie znajduje zbytniego pparcia w oczcah jego "super swietnch" przyjaziol, rowniez archtektow. maz zarabia bardzo dobrze, stac nas na wiele rzeczy, mieszkamy w duzym miesciemaz ma swoja firme. ale ja...boje sie, ze moze sobie w koncu wziac do derca rady przyjaciol, ze powinien szukac rownej spbie. w ogole nasz slub zaskoczyl wielu, w tym jego rodzine...chyba liczyli na jakas super pania doktor itd. a tu taki zonk...:( smutnbo mi, choc wiem, ze on mnie kocha do szalenstwa.

Gość mila kocica 46
rozumniem twe obawy, ale ty masz jeden zasadniczy problem!!!!!!! BARDZIEJ MUSISZ SIE SAMA DOWARTOŚCIOWAĆ!!!!! TO ON MA CZUC, ZE MA SZCZESCOE BĘDĄC Z TOBĄ!!!!!! Zachowuj sie tak jakbyś była najpiekniejsza żoną na świecie!!, a nie ze choojowo wygladasz, masz kompleksy a nie potrzebnie, -- jakby nie chcial sie hajtnac to na pewno by tego nie zrobil... Nie przejmuj sie jego przyjaciolmi - bo co to za przyjaciele :) bierz sie za zycie!!!! zarabiaj na swoje, dokladaj sie, badz szczesliwa :) i nigdy ale to przenigdy kochana nie dawaj po sobie poznac ze jestes gorsza!!!!! bo tak nie jest, tylko ci ludzie daja ci odczuc. KObietko!!!!!!!!! Zachowuj sie jakbys byla jego wygrana na loterii, a jego przyjacioł???? sama wiesz !!!!!!!!

Gość no i mi nieporecznie jakos
No Pani przedszkolanka to tez kawalek szkoly miec musi . Tylko skad tyle literowek u belferki aaaaaaaaaa??

Gość mila kocica 46
czepiasz sie jak gowno rzepu,

Olenko nie ma to jak inteleigentne pytanie :P

hahahahaha slyszalam o rzepie na psim ogonie ,nie na gownie :P

Gość mila kocica 46
:P no to juz tera wiesz :D

Nie no bo moze przyjaciele meza, mieli okazje czytac nasza autorke ,,,albo moze ona tak mowi jak pisze? Tak sobie mysle tylko. :D