Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ananassasaa

mam 22 lata i 3 partnerow seksualnych na koncie

Polecane posty

Gość Legia Warszawa
22 lata i trzech kochanków to żadna rewelacja. Powiedziałbym że raczej średnia krajowa Moja też mi się przyznała ze przedemną była z 3 facetami a jak ją poznałem to miała 23 lata więc podobnie do ciebie. Ja w wieku 22 lat miałem na kącie 4 partnerki

Ananasa, pokaż mi w którym miejscu mojego postu twierdzę, czy choćby sugeruję, w jakikolwiek sposób, że nie można zmądrzeć przez ileś tam lat? Dla ułatwienia masz całą moją wypowiedź: "Jeśli z tym pierwszym byłaś młoda i głupia to chcesz powiedzieć, że teraz zmądrzałaś?" Jeśli była tam jakaś sugestia, to dotycząca tylko tego, że nadal jesteś młoda. Za to teraz mogę powiedzieć, że faktycznie, nie zmądrzałaś. Skąd taki wniosek? Z Twojej odpowiedzi na moje pytanie. Zauważyłem pewną prawidłowość, że osoby niedojrzałe mają w zwyczaju odbieranie każdej wypowiedzi jako atak na siebie. Innymi słowy wykazują całkowity brak dystansu do samych siebie. Nothing personal.

Gość ananassasaa
nie wiem, dla was kazdy czas po jakim ktos sie przespi jest za krotki, powiedzcie mi w takim razie po jakim okresie bycia ze soba mozna sie przespac zeby nie bylo sie dziwka?:o

Gość ananassasaa
ok nie zmadrzalam niech Ci bedzie, zreszta moze faktycznie masz racje, jestem ciagle niedojrzala i sama nie wiem czego chce

Nieważne po jakim czasie to robisz. Ważne dlaczego. Jeśli dlatego, że swędzi Cię cipa to jesteś dziwką. Jeśli dlatego, że kochasz partnera i myślisz o wspólnej przyszłości, jeśli czujesz, że chcesz się z nim zestarzeć - wtedy nikt Ci nic nie zarzuci, a jeśli to zrobi to znaczy, że sam nic nie wie o życiu.

A od kiedy to jest na to jakiś licznik " po jakim czasie ?" do tego po prostu trzeba dojrzeć .

Gość cpoo
3 partnerow w wieku 22 lat to malo!!! ja mam 20 lat i 7 partnerow. Nie uwarzam sie za jakas puszczalska

Gość cpoo
a za kogo maja mnie uwazac? nie mam napisane na czole ze spalam z 7 facetami

Gość 23latka
miałam 7 partnerów seksualnych w tym z 5 byłam w związku. Nie załuje niczego, aktualnie jestem bez sexu pół roku i ciągle żyję:-)

Gość a ja mam minimanlnie
po trzydziestce i miałem 4 dziewczyny. To był wyjątkowo słaby tydzień :P

23 latko, a tych dwóch to co? Szybka akcja w kiblu z ochroniarzami w dysce? Jeśli tych dwóch "bez związku" było ostatnich to pomyśl, dlaczego nie miałaś nikogo od pół roku :P

Gość 23latka
nie wymądrzaj się, nikt oprócz mnie lepiej nie wie dlaczego przez ostatnie poł roku z nikim nie spałam, a zwłąszcza tutaj nie mam ochoty tego tłumaczyć. I tak miałam w swoim życiu dwie noce bez zobowiązań i wcale nie czuję się gorsza tylko dlatego że je miałam. I to by było na tyle.

Chyba jednak czujesz się gorsza skoro o tym piszesz w taki sposób. I tylko proszę, nie dorabiaj filozofii do swoich jednorazowych wyskoków i do obecnego celibatu. Teraz pewnie nie urpawiasz seksu z jednego z dwóch powodów - albo masz pryszcze albo nikt Cię chce :P Jeśli zaraz przeczytam rzewną historyjkę o ukochanym na morzu/w UK/poległym w Iraku to będę wiedział, że chodzi o pryszcze.

Gość szwed
50 lat i 85 partnerek!