Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewadelag

czy ktos moze isc z tym na policje...

Polecane posty

Gość ewadelag

nazwałam, znajomą zgodnie z prawdą"wredną" na jej blogu, ona starszyła mnie , ze ma wszystko zapisane i ze pojdzie z tym na policje! co policja zamknie mnie za to, ze ja wredna nazwałam??

Gość i ją wyśmieją bo się duperelam
i nie będą zajmować tzw "mała szkodliwość społeczna czynu"- więc się nie przejmuj :P

Gość ewadelag
ale ta sama osoba, pozniej tez mnie zezwała i to znacznie gorzej od głupiej,idiotki,kretynki

ha ha jaja sobie robisz?gdyby za takie teksty szło sie na policje to połowa internautow by siedziała za ,,zniewazanie\'\'np politykow .A pewnie sama wiesz jakimi tekstami ludzie nieraz leca w komentarzach .

Gość ewadelag
tylko, ze ta osoba jest wredna powiedziałam prawde, a prawda w oczy kole, a jej chodziło, o to, ze obraziłam ja"publicznie na blogu..ale ja jej nie obraziłąm, powiedziałam, czym mnie uraziła i ze wg mnie jest wredna osoba, a jesli z takim czyms ta osoba idzie na policje, to chyba z nia cos nie tak, bo nie potrafi przyjac zadnej krytyki na swoj temat, ta sama osoba, zawsze kasuje negatywne komentarze na swoj temat

Gość ewadelag
wiem, ale ja mowiac, ze jest wredna jej "nie groziłam" ona groziła mi piszac" ze rozpowie o mnie takie ploty, ze sie nie pozbieram"

niech idzie, ja bym ją jeszcze ponagliła :P

Gość ewadelag
pewnie, ze"fajni", powiem szczerze poznałąm tych znajomych w dziwnych okolicznosciach wiec to mnie po trosze tłumaczy.. w żałobie człowiek , jest zaślepiony.. ale nie o tym, juz nie sa moimi znajomymi, raczej wrogami..Boze chron mnie od takich znajomych:)

Gość ewadelag
a własnie co mi zrobią?:)buahah powiedziałam"mam wszystko na cd nagrane, archiwum i nie daruje jej tego, jak jeszcze raz cos o mnie negatywnie napisze:):" buahaha

moim zdaniem tak to będzie wyglądało, że jeśli ona takie pierdoły będzie zgłaszala- to ją policjanci zapamiętają jako wariatkę i pożniej co najwyżej może mieć kłopoty z jakimś poważniejszym zgłoszeniem :P więc krzyż jej na drogę :P

Gość ewadelag
a najlepsze , ze ta osoba, bezczelnie kopiuje swoje teksty z bloga, od innych blogowiczow, mozna takie cos łatwo sprawdzic,kopiuje sie kawalek tekstu i wpisuje do wyszukiwarki i tam znajduje, czy ktos ci nnie skopiował tekstu

takie kopiowanie to jest kradzież.... więc też ją możesz postraszyć....

Gość ewadelag
zamiast kurwa starszyc, młode przyszłe mamy poszłabys do lekarza i o swoich dolegliwosciach mu mowiłą, trzeba było cwiczyc miesnie kegla..

Gość ewadelag
bo ona jest wariatką:)

Gość to ewa matysiak
o so chosi