Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annnnnnna

Pielęgnacja w ciąży

Polecane posty

Pod serducham noszę dzieciątko, dopiero 3 ci miesiąc ale cieszę sie jak wariatka. Ważę malo, bo teraz 51kg przy wzroście 160cm. Mam nadzieję że tak jak moja mama przytyję przepisowe 10-11kg, bo zawsze ciasną skórę miałam Nie jem więcej bo jeść nie lubię, za to napewno jem zdrowiej. Już smaruję ciało olejkami, mam nadzieję że to pomoże mojej skórze, nawet jeśli nie uiknąć rozstępów to złagodzić. Łykam witaminy dla cieżarnych, wiem że poród to droga przez mękę ale zdaję sobie sprawe że inaczej sie nie da a chcemy mieć z mężem dziecko. Na szczęście w moim szpitalu znieczulenie zewnatrzoponowe jest bezpłatne i chyba będę prosiła o poród \"w kuckach\" bo ponoć to najlepsza pozycja dla matki i dziecka. U nas nie nacinaja czekają aż pacjentka pęknie, bo ponoć wtedy szybciej sie goi-tego sie boje. Powinnam już zacząć ćwiczyć mięśnie Kegla, muszę poczytać o tym. Co jeszcze mogę zrobić żeby ułatwić życie sobie i dziecku?

Gość kkkkkk...3miesiac ciazy-
Wydaje mi sie zwe jeszcze za wczesno na takie rozwazania,po co masz sie niepokoic za wczasu