Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silent_angel

czarne rajstopy

Polecane posty

Gość ka jo je
a musza byc calkowicie kryjace czy niekoniecznie? nie wiem.. 40den ?

a wiecz co jeszcze optycznie wydluza i wyszczupla noge?szew:Di wyglada bardzo bardzo sexy:-)

Gość ka jo je
no wiem... ale ja szew jest przy tych cienkich,a cienkich to nie zaloze nigdy, ni huhu:D

zalozysz,musisz sie tylko przekonac:)zobaczysz,ze te grubsze znudza ci sie po jakims czasie i bedziesz chciala je zmienic na cos innego,np ze szwem:D

Gość ka jo je
ale ja mam okropne lydki, to rodzinne;/ I wlasnie zeby nie chodzic ciagle w spodniach pomyslalam o tych czarnych rajstopach i do tego czarne butki,sama juz nie wiem, boje sie:P

Gość jakajaka
ja tez mam takie łydki grubsze:D u mnie tez to rodzinne ale sie nie prxejmuje tym i chodze nawet w cienkich rzjstopach, ale i w grubszych tez- 40, 50 den wiec sie nie przejmuj innymi i ubieraj sie w to co Tobie pasuje i jest wygodne, a niech gadają sobie, ja mam ich głęboko w poważaniu:D:D:D

Gość ka jo je
no to tak uczynie, bo zaobserwowalam ostatnio (przymierzając spodnicę jako sukienkę;) ),ze jeśli kiecko jest do kolana,albo tuż przed wyglądają niezle z przodu, tylko z tym tyłem mam dylemat:P

ale jak zalozysz do tego czarne rajstopki,poczujesz sie naprawde atrakcyjnie.ja lubie czarne kryjace,bo sa cieple i nosze ja np z krotszymi do pracy,bo wyglada to elegancko,moja mama mowi,ze nosze 'smoluchy',za to do olowkowej spodnicy nosze wlasnie cienkie. naprawde nie masz sie co przejmowac,najwazniejsze abys dobrala odpowiednia dlugosc spodnicy i po problemie:-)

Gość ka jo je
w czarnych np 15 den zle sie czuje ,juz wolalabym chyba cieliste:) Ale te 40tki zaloze napewno:) Koniec ze spodniami dzien w dzien! :)

Gość ka jo je
zalozylam- 40tki, sukienkę brązową hippie, kozaki na niskim obcasie czarnei zamszowa brązową kurtkę, cud miod i orzeszki:"D

Gość ka jo je
bosssko:P A dzis dokupilam sobie spodniczke do kolan:)