Megii22 0 Napisano Październik 15, 2008 cześć wszystkim!!! mama taki mały problem stosuje metodę npr. i zaczęłam się martwić gdyż mój cykl traw już 42 dni i cały czas mam niska temperaturę. Może wiecie co to może być. P.S stosowałam tabletki anty..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nudziara. 0 Napisano Październik 15, 2008 podczas tego cyklus stosowalas tabletki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megii22 0 Napisano Październik 15, 2008 NIE!!już nie jem od początku cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nudziara. 0 Napisano Październik 15, 2008 moze to cykl bezowulacyjny... poczekaj do nastepnego organizm musi sie przystosowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mfigielek Napisano Październik 15, 2008 Dziewczyny, a co o tym myślicie: Jestem w 26 dc. Moja temp dzisiaj była 36,65. Od 15 dc miałam cały czas 36.7. Od 18 dc miałam typowo płodny śluz, aż do wczoraj. Zawsze mierzę o 6.30 rano tym samym termometrem. Wczoraj nawet zmierzyłam 2 razy, o 6.30 i miałam 36.75 a godzinę poźniej 36,9. Z kąd ten skok? Już myślałam, że to skok owulacyjny, ale po dzisiejszej temp zrezygnowałam. Piszę to w pesymistycznym nastroju, bo staramy się o dzidzię i celowaliśmy w tych dniach, ale trochę sie z tą temp pogubiłam... Zawsze miałam regularne cykle 29-31 dniowe. Tylko raz w sierpniu mi się wydłużył, ale to chyba z powodu wyjazdu nad morze, gdzie byłam 2 tyg/ Wtedy trwał 41 dni. We wrześniu bbył już prawidłowy (29 dni)Pomóżcie rozwiązać mi ten problem o co tu w tym wszystkim chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach