Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stabilo

Czy na szczęście trzeba sobie zasłużyć?

Polecane posty

Kochani:)Proszę Was abyście się wypowiedzieli w takim temacie:)Czy Waszym zdaniem,na szczęście,na miłość trzeba sobie zasłużyć?...Zastanawialiście się kiedyś nad tym?Jak jest z waszym szczęściem,waszą miłością?Uważacie,że jest grą przypadku,czy wręcz przeciwnie i uważacie że sobie zasłużyliście na miłość,szczęście swoją dobrą postawą życiową. Piszcie:),ciekawa jestem waszych zdań:)

hey:) dosc skomplikowana sprawa z tym szczesciem ale chyba jest cos w tym bo jak dzieje sie cos zlego w moim zyciu pytam samej siebie czym sobie zasluzylam na to

Gość yoghurt
up

Gość slodkawisnia - znowu pijana
nie trzeba sobie zalugiwac na szczescie idealnym przykladem sa Ci faceci ktorze zdradzili swoja kobiete a potem ukladaaj sobie zycie z inna miloscia..

Gość Chyba nie kaźdemu jest
pisane być szczęśliwym.Ja nie jestem szczęśliwa. Miłości też nie zaznałam w małżeństwie..

Gość a49a
Oczywiście, że nie trzeba. Sama nigdy nikomu nie zrobiłam żadnej poważnej krzywdy, a jestem bardzo nieszczęśliwa. I znam dużo takich osób. Tak samo znam dużo osób, które mówiąc eufemistycznie nie przedstawiają sobą zbyt wielkiej wartości i obiektywnie nie zasługują na nic dobrego, a mają udane życie, są szczęśliwe, kochają i są kochane. Co nie znaczy, że nasze życie to dzieło przypadku - sami na nie wpływamy, ale nie w jakiś "nadprzyrodzony" sposób. ;)

Gość Ania2222222222222
w pewien sposób można np pracą ,ale nie zawsze na wszytsko mamy wpływ

Gość Ania2222222222222
nie raz jest tak ,że szczęście jest dzielem przypadku. czasem nam sie poprosru układa ,a czasem nie choćbyśmy się zesrali. Ale mamy z drugiej strony też pewien wpływ na swój los

Gość aggggd
@a49a Czyli sprawdza sie iz dobrzy ludzie maja na tym swiecie przewalone, cos w tym jest.