Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas taka..ale fajnaaaaa

Sex i jądra

Polecane posty

Kiedy kocham sie z moim facetem dość ostro i jego jądra obijaja sie o mnie (mmm:)) ... to potem boli go podbrzusze, tak jakby dostal lekkiego kopniaka w jajka... Można uniknąć tego przy ostrym sexsie czy raczej nie da rady? bo pozycja jemu pasuje baaardzo ale ja bym wolala zeby byl po orgazmie w 7 niebie a ten lekki ból brzucha... ehh niepotrzebne co radzicie??

Gość bvnv
radzimy zebys chwycila jaja i tak trzymala zeby sie nie obijaly.Wlasiwie to nie ma problemu -poboli troche i przejdzie to nie jest duzy bol ewentualnie cos sie czuje ale nie wiele

Gość bvnv
a w jakie pozycji to robicie ze sie obijaja?

coś tu nie bardzo pasuje co napisałaś Jądra nie obijaja sie o ciebie podczas stosunku tak żeby go bolało podbrzusze ????Może on nie ma wytrysku i to jest powód że go bolą jądra

Gość agiea
faceci są smieszni z tymi swoimi jajkami . Zawsze musza je ochraniac na kazdym kroku .

Gość agiea
kobiety nie maja takiego problemu .NIe noszą jajek między nogami .

Gość bvnv
wydziergaj mu taka torebke na jajtza z szelkami na ramionach, nie będa sie obijały czy wy sobie kpicie z jader? TO ze mamy je miedzy nogami nie znaczy ze jestesmy kalekami ...

zwykle sie o mnie "obijaja" kiedy zakładam mu nogi na plecy lub kiedy kochamy sie od tyłu. no moj facet mowi ze to nic takiego, to tylko takie glupie uczucie, ale nie chce zeby bylo cos nie tak... ( z szelkami nie dało rady :P ) jakies rady jeszcze?

i próbowałam przytrzymać jajka, nie sięgłam... :P

Gość zzzzzzzzzzzzzzzz
przywiązać pastronkiem do szyi

Gość bvcbvc
rada jest prosta przyklej sobie do krocza cos miekkiego to zamortyzuje je jak sie obijaja.

Gość bvcbvc
posmaruj klejem na przyklad jakas miniaturowa poduszke od lalekczy kawalek miekkiego materialu .

Gość bvcbvc
mozesz tez przywiazac do jader z przodu miniatorowa poduszke

Gość moze poduszke powietrzna
niech kolezanka stoi z termowentylatorem nastawionym na komfortowa temperature i kieruje strumien powietrza na jego jadra przeciwdzialajac ich kontaktowi z twardym podlozem Twojego lona przy okazji moze ona tez zmyslowo jeczec oraz masturbowac sie

Gość arks
tez tak mam . NAjlepiej zmienic pozycje

Gość gość
Fajniejszy od tradycyjnego jest telefoniczny seks. Ja uwielbiamsex telefon i namawiam dziewczyny aby bawily sie dildo - cos cudownego ... http://www.seksnumer.pl/sex-telefon-julia.html Julciu pozdrawiam cie skarbie, jutro znowu bedziesz wibrator w tyleczek wkładala!

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Emilia, czekam na http://phonesex.pl/ zadzwoń i zabawmy się.