Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jgfgh

Nie chciana ciąża ..

Polecane posty

Witam, mam problem. Kochałam się wczoraj z chłopakiem i pech chciał, że prezerwatywa pękła .. naszczęście on się w pore zorientował i wyjął ze mnie penisa, akurat jak miał wytrysk. Niby mam dni nie płoden, ale nie samowicie się boje. jestem bardzo młoda, ciąża zawaliłaby całe moje życie .. w dodatku kochaliśmy się 4 października, a wtedy mialam okres płodny. raz zrobiliśmy to bez prezerwatywy, ale on spuścił mi się na brzuch .. mimo to i tak się boje ;( powinnam dostać miesiączki w sobote. nie mam pojęcia co robić .. proszę o rady :( ps. jeśli ktoś ma zamiar mi napisać, że jestem głupia, albo \'trzeba było się nie ruchać\' to niech nawet nie traci czasu. liczę na dojrzałe odpowiedzi i wsparcie :( z góry dziękuje.

Gość poczekaj na okres
w ciąże to nie jest tak chop siup zajść. nie stresuj sie narazie bo przez to może Ci sie spóźnić i umrzesz ze strachu.

poczekaj na okres ^^ no stress. ja też pojechałam z chłoapkiem bez gumy w dni płodne, ale dziś zrobiłam test i wyszło, że nie jestem w ciązy, ale też przez 2 tyg [tj do soboty 11.10] jak zmordowana czekałam na okres, ale przyszedł terminowo. tylko skąpszy jest, ale to ponoć normalne po pierwszym razie. a dziś rano zebrałam mocz i teraz wracając do domu kupiłam test i zrobiłam. wyszlo, że nie ciązy brak :D

Gość idz do lekarza
powiedz co jest co niech ci postinor przepisze i bedziesz pewna ze nic sie znie wydarzy

tą wczorajszą akcją się nie boje tak bardzo jak tym co było 4 :( bez gumki no i w dni płodne ;/ niby nie skonczył we mnie ale przecież podczas stosunku podobno też są uwalniane plemniki, nie ..? kiedy powinnam zrobić test ?

ja z moim chłoapkiem mielismy "stosunek" 27.09 w moje dni płodne, test zrobiłam dziś, czyli 20 dni pozniej. i wyszedł negatyw.

Gość do wszystkich
Ale jesteście pojechane.Zachowujecie sie jak dzieci,no chyba że dziećmi jesteście.Kompletnie nieodpowiedzialne zachowanie i pózniej :jestem czy nie jestem w ciąży?A moze zapytacie chce mi sie siku czy nie?,bo sama nie wiem?Mózgi pozbawione myślenia.Ktoś dojrzały emocjonalnie i fizycznie jak to czyta to wpada normalnie w śmiech i żal dla waszej głupoty.

Gość obrazanie
Tu nikt nie obraza! Jak mozna stosowac stosunek przerywany jako metode anty? Pozniej zawsze bedziesz sie martwic, ona nie jest bezpeiczna i tyle. Chcesz co miesiac sie martwic czy aby cos sie stalo? Po co Ci to? Ilez gumki kosztuja? Albo zacznij brac tabletki, a prezerwatywa tak czy siak powinna byc, bo zabezpiecza takze przed chorobami.

nie napisałam że przerywany stosujemy jak motedę anty, jedynie, że zdarzylo nam sie jeden jedyny raz jak miałam dni płodne .. i wiem ze ten jeden raz moze wystarczyć :(

Gość olmolo
zajsc w ciaze nie jest tak latwo,ja staram sie juz kilka mies. i nic,wiec jesli zaszlas w ciaze i nie chcesz dziecka chetnie zaadoptuje

nie tak \'hop siup\' ale niechcącym dziecka, bojącym sie prawie zawsze sie zdarza. niestety. Jgfgh, trzymaj sie i czekaj do okresu. :) musi być dobrze.

brak okresu .. a powinnam dostać w sobotę .. przy nadziei trzyma mnie tylko to, że nigdy nie miałam regularnych miesiączek

" liczę na dojrzałe odpowiedzi i wsparcie" liczysz na dojrazalosc? moze najpierw trzeba bylo samemu byc dojrzalym, seks to nie rozrywka dla niedojrzalych :o

Gość i wszystko graaaa
Spokojnie jakby co mozesz usunac

Gość załamana 22
moze wy mi powiecie jak to jest z okresem w ciązy ile razy moze on wystapic