Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdumiony do granic

Po kilku randkach z całkiem sypmpatyczną dziewczyną doznałem szoku

Polecane posty

Gość zdumiony do granic

Kolejna randka tym razem w intymnym nastroju. Romantyczna kolacja w domu. Oglądanie wspólnie na rozłożonej kanapie filmu. Przytulanie, wzrastające podniecenie i pozbycie się wierzchniej garderoby:) Nagle ona przerywa - mówi nie możemy dalej się posunąć hmm pauza... cisza.. Przychodzą mi myśli.. ma pewnie chłopaka - sumienie ją rusza.. może nawet jest mężatką i okłamywała.. Ona jednak dalej po pauzie mówi... wiesz nie chce się spieszyć, jestem jeszcze.... dziewicą... Nie wiedziałem co odpowiedzieć, nie spodziewałem się. Masakra. Ona jest całkiem ładną, sympatyczną dziewczyna i ma 24 lata !!!!!! Jak w tym wieku możne jeszcze nią być? Poprzestaliśmy na tym. Spotkałem się z nią znowu, ale tak jakoś inaczej na nią patrze. Zastanawiam się czy ona nie jest jakaś inna, chora, albo nie ma jakiegoś spaczenia. Nie rozumiem jak ona może być dziewicą. To normalne że taka dziewczyna w tym wieku.... ?? Mnie to dziwi.

Gość szamanka23
ale jestes poyebany, no sorki?zle ci? ze trafiłes na dziewice? czyli ładna dziewczyna nie moze byc w wieku 24 latr dziewica? czy wg ciebie ładna dziewczyna musi sie puszczac i miec tysiace facetow? gowno prawda, czasem te brzydkie wiecej sie pieprzą niz te ładne

Mnie też to dziwi, ale jak przez studia się nic nie robiło tylko się uczyło to później wychodzą takie fajne babeczki tyle że niedoświadczone. Z jednej strony fajnie że dziewica, ale z innej wiem że mało który facet chce się z tym babrac. bo ją trzeba uczyć, bo trzeba delikatnie, bo brudna pościel, bo tamto, siamto...

Gość los bywa przewrotny
caluj po rekach ze znalazles szanującą się dziewczyne! a nie dziwke!

Gość los bywa przewrotny
tak tak szamanka ma racje

Gość ja mam z dwie kolezankia
w wieku 25 lat ktore sa jeszcze dziewicami, kilka innych jeszcze o to poejrzewam,jakos nie jest im z tym zle, nikt na nie patrzy inaczej czy cos :)Sa calkiem ladne i sympatyczne i jest ok :)

Gość szamanka23
zlosnica_fya ty musisz byc chyba jakas "łatwa" dupodajką, piepszoty i te sprawy,pewnie miałąs niejednego kutaska w sobie.. kazdy sądzi po sobie...wiec nie sadz, ze wszytskie sa łatwe.. i nie paplaj mi tu głupot(chyba, zeby sama siebie pocieszyc), ze faceci nie chca sie babrac z niedoswiadczona, wlasnie ze chca dziewicy.. wola miec dziewice jako zone, bo widac, ze sie szanowała, czekałą na miłosc, a nie z piewszym lepszym , bo taka moda, bo tak robia wszyscy.. zaden facet włąsnie nie chce laski, ktora miała mnostwo kutasow w sobie..przed nim..a nawet jesli na taka natrafi, bedzie jej zycie erotycznie wypominał i wstydził sie

Gość szamanka23
te brzydkie wiecie dlaczego, tak sie pieprza po katach? a potem jeszcze sie tym chwala, ze niby maja wielkie powedzenie, ze ilu tu nie miały.. bo chca sie dowartosciowac, bozia wygladu nie dała, wiec chca sobie to udowodnic, ze sa jednak atrakcyjna, biorac do łozka co popadnie a potem sobie ...statystyki łozkowe poprawiaja dzieki czemu...dochodza do wniosku, ze skoro tyle facet, je pragneło, sa jednak atrakcyjne.. aani nie sa atrakcyjne, ani nie sa pewnie siebie, ani nie maja klasy, ani nie są..mądre...ani sie nie szanuja..po prostu maja wielkie kompleksy i problemy z samooakceptacja..dlatego sypiaja z kim popadnie a czesto ładne, dziewczyny, mimo wielkiej ilosci adoratow, nie znajduja swojej milosci..zycia, wiec czekaja..z seksem tez..

Gość zdumiony do granic
Rozumiem że siebie szanuje itp. ale czy to już nie jest przesada?? Wszystko ma swoje granice. Jestem zdziwiony bo nigdy nie znałem dziewczyny która w wieku 24 lat jeszcze była...... Nie rozumiem tego, jest ładna, atrakcyjna... czemu dokonała takiego wyboru i tyle traci z życia??? Zastanawia mnie to bardzo, coś tu chyba nie jest za normalnie z nią. Może ona chce do ślubu poczekać.... może... sam nie wiem.

szamanka ty ciemnoto czytaj ze zrozumieniem :D a skad wiem ze faceci nie chca dziewic? wiekszosc nie chce i tu niestety muszą się ze mną zgodzić. Rozmowy na ten temat to dla mnie nie temat tabu i chetnie dyskutuję zatem stąd wiem. szamanka ty pewnie brzydka i dziewica ze sie unioslas, zazdrosna zdzira hahah :D

Gość ej tam zaraz traci
ja mam 23 lata i tez jestem dziewic i znam takich sporo. nie czuje ze cos trace, czy coz mnie omija, a na pewno nie w konteksice seksu, milosci troche brak, ale seksu? jakbym sie zwiazala z facetem, to tez szybko bym nie ulegla. nie mowie, ze do slubu, ale swoje bym go wstrzymala.

Dobra, mnie chodzi o starszych facetów, 27 i wyżej. Z jednej strony jasne że by chciał być pierwszy ale jak wiedzą, że pierwszy miesiąc to w sumie zero bzykania i jeszcze długo często czekać trzeba.

Gość kasiunia27
"Rozumiem że siebie szanuje itp. ale czy to już nie jest przesada?? Wszystko ma swoje granice. Jestem zdziwiony bo nigdy nie znałem dziewczyny która w wieku 24 lat jeszcze była...... Nie rozumiem tego, jest ładna, atrakcyjna... czemu dokonała takiego wyboru i tyle traci z życia??? Zastanawia mnie to bardzo, coś tu chyba nie jest za normalnie z nią. Może ona chce do ślubu poczekać.... może... sam nie wiem" ja tez byłam dziewica do 24 roku zycia, wczesniej byłam z samymi dupkami, zaden nie zasługiwał nawet na pocałunek moj..dopiero teraz kogos znalazłam, choc miałam mase adoratorow..nie uwazam sie przez to za gorsza?bo niby czemu?wrecz przeciwnie po co miałam sypiac z byle kim, z kims kogo nie kochała?a co to za radosc zycia, poddac sie chwili uniesienia, by potem załowac, ze sie z dupkiem było, a tak nie mam kaca moralniaka przynajmniej, nikogo nie zraniłam, ani nikt nie zranił mnie..radosc z zycia,nie zawsze ma seksem wiele wspolnego, za to przypadkowe kontakty seksualne, to ryzyko Aids , chorob wenerycznych i niechcianej ciazy(nawet przy tabletkach mozna wpasc)..a jak wpasc..to tylko z kims kogo sie kocha.. po prostu jestem rozsadna i odpowiedzialna..proste

inny facet by się cieszył ( doświadczony co ma poukładane w głowie) , że ma okazje ładną laseczkę w tajniki seksu wprowadzać baaa byłby wniebowzięty a ty się dalej zastanawiaj i doznawaj szoku błehehehe

Gość Akyszka
ooo fajna prowokacja...wlasciwie nie prowokacja...ktoś ma fajny ubaw z dziewicy 24 letniej która chyba wczoraj tuutaj sie rozpisywała o swojej tragedii....ahh niezły odzew:D

Gość czlowieku...
daj sobie z nia spokoj i daj mi jej namiar ...

Gość kasiunia27
to moze zapytajmy facetow, czy chca dziewice? ja rozmawiałam z moimi kumplami ze studiow i ze szkoły ..i wszyscy stwierdzili, ze chca dziewice, wiec statystycznie to sie tez tyak pewnie ukłąda, ze wiekszosc chce, ja nie wiem w jakim towarzystwie ty sie obracasz złosnicow, moze w burdelu faktycznie nikt nie chce dziewic nie dziwie sie..i nie pieprz głupot bo znam wiecej brzydkich lasek..ktore sie puszczaja niz odwrotnie..

Do autora: zauważyłeś, że same kobiety się wypowiadają? :D Masakra :D a jednogłośne jak jeden mąż, co niby facetowi do głowy wszedł :D I kłamią się, że facet 30letni dziewicy szuka. Nie przeczę - może taki jest, ale... sorki. Jasne, jest jeszcze coś takiego jak domniemana "Miłość Życia", wtedy też może być dziewica. Ale... Zabawne.

Gość zdumiony do granic
Sam nie wiem jak ją ocenić, jest fajna, ładna i atrakcyjna dla mnie. Jest mądra. Nie przeszkadza mi tak bardzo że jest dziewicą, ale nie chciałbym przez rok robić podchodów żeby do jakiegoś zbliżenia doszło:) To już nie dla mnie. Nie widzę w seksie nic złego a takie udawanie że jest dobrze i można czekać wieki to jakieś dziecinne jest. Ja wiem czego chce i to może było fajne ale jak miałem 17-18 lat. Teraz już nie. W tej kwestii nie bardzo mogę ją zrozumieć, ale to był jej wybór. Jednak sądzę że ona może go szanować. Za dużo straciła z tym swoich lat młodości. Drugi aspekt czy ona chciałaby być z taką osobą jak ja? Jestem od niej o rok starczy ale miałem już ponad 10 dziewczyn w łóżku. Ona o tym nie wie, nie pytała się. Ale jak by sie dowiedziała, to co?

Tak, obracam się w burdelu.a wy w klasztorze? Jacy faceci? 20letni? czy prawdziwi mężczyźni? A oni mogli ci powiedzieć, ze wolą dziewicę, bo popatrzyli na ciebie i nie chcieli ci przykrości robić, czasem stać ich na dobry uczynek kasiuniu ;)

Gość kondrat
złosnica napisałą"Dobra, mnie chodzi o starszych facetów, 27 i wyżej. Z jednej strony jasne że by chciał być pierwszy ale jak wiedzą, że pierwszy miesiąc to w sumie zero bzykania i jeszcze długo często czekać trzeba. " no tak za to z tOBA MNAJA ZAJEBISCIE:)I TAKIE LUBIA:)JAK ty, to jasne, bo z toba wystarczy poczekac 5 minut i juz sie rozbierasz;)buahahaha

Gość kondrat
złosnica pierdolisz bez ładu i składu

Gość liliannaanna
a dlaczeo ni bylo warto czekac?

Wiesz co, sądzę, ze mogłaby być zazdrosna. Bo tak ludzie mają że lubią być zazdrosni o byłych partnerów. A teraz twój wybór czy chcesz dziewicę czy nie bo widzę że zostałeś wyklęty od największych dupków (tak jak ja) że nie rozumiemy że można tak długo być dziewicą :D Ludzie to jednak mają kredki w głowie, zwłaszcza ta pani co spod trzech nicków pisze :D

Gość Floriana a ile
mialas lat? i dlaczego zalujesz?