Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Upersfatyzowana

problem młodej nie śmiać się!

Polecane posty

Gość Upersfatyzowana

dobra zaczne od tego,ze mam 16lat noo za kilka miesiacy 17:] wiem na złe forum trafilam ..;) wydaje mi sie,ze moj kolega nieco przegina..co mozna zrobic z takim faktem kiedy na kazdym kroku chlopak chodzacy do liceum ,ktory powinien sie zachowywac jak kulturalny juz prawie dorosły facet mowi do mnie " ale ty jestes płaska" ...przeciez to jest upokorzenie ,dobra mam małe piersi,ale co za cham bedzie mi zwracał uwage;] jestem szczupla nie wchodzi mi tam gdzie powinno nie moja wina ..co on sobie myśli:| mam mu przylozyc,czy jakk?? do mojej kolezanki tez jakies teksty ten niedorób rzuca typu " zamknij te swoje wary obciągary" ;/ nie bede szła na skarge przeciez! wiem,ze to niby błachy problem,ale kurde no to jest moj kompleks i on mnie jeszcze dobija..gnój

Gość odpowiedz mu tym samym
tzn. nie, ze jest płąski, ale np. że widac przez spodnie, ze za wiele to on tam nie ma :-p

Gość Upersfatyzowana
tak:D juz mu to mówilam.. :P a ten do mnie " a chcesz sie przekonać?" szczeniak!;/

Gość _oddech jaszczura_
powiedz ,ze nie powiekszy sobie swojego robaczka czepianiem sie do twoich cycow.od tego nie urosnie:)

Gość Meralania
Wiem , że niektórzy ludzie nadają się czasem tylko i wyłącznie do szpitala psychiatrycznego ale nie przejmuj się. Koleś ma problem ze sobą, podobnie jak większość ludzi, którzy się wyśmiewają z innych. To jest ich najlepsza obrona, zgrywą chojraków xD A ja niestety znam ten ból. Może niekoniecznie płaska (chociaż jestem -.-) ale przezywają mnie różnie: czarownica, zdrabniają moje dośc oryginalne imię na złość mi wypowiadając je ze specyficznym akcentem. Mnie to już nie rusza. Olewam to, nauczyłam sie olewać. Mam to od podstawówki a dokładnie od czwartej klasy kiedy zaczęli mi zazdrościć włosów, ocen, pasji, zdolności... A co do tego to hmm... co ja bym wtedy powiedziała... na szybko tak co pierwsze mi teraz przyszło na myśl: - (np) Puknij się w łeb bo ci się chyba mózg zlasował.. a nie!!! Co ja gadam, przecież trzeba mieć mózg, a ty go nie masz! Wiem, że niezbyt inteligentne xD Powyższe propozycje równiez popieram. :) :D

Gość buuuuuuuuuuu...
jest jeden skuteczny! zlap go za jaja a potem wysmiej!

Gość Upersfatyzowana
hahahah :D uśmiałam sie..dziekuje Wam bardzo :D:* dam mu popalić:P