Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KissKarolcia

Okres, Bardzo ważne pytanie. Prosze o Pomoc

Polecane posty

Gość KissKarolcia

Od dawna miewa już okres z reguly trwa o ok 6 dni i na początku jest doś obfity. Niedawno zaczełam używać tamponów i od tego czasu krwawienie jest bardzo słabe, i twa ok 2 dni... może mieć to związek z tym ze zaczełam używać tamponów czy może być inny powód tego ... ?? Bardzo Proszę o Pomoc Z góry bardzo dziękuje ;)

Gość agunia 86
a nie bralas jakichs hormonów. ka dawniej tez mialam całkiem inne miesiaczki teraz najpierw 3 dni planie poznij 1 dzien mam taki w miare normalny okres a posniej za 2 dni malo co i tak to u mnie wyglada

Gość KissKarolcia
nie nie brałam żadnych hormonów ! Czyli nie jest to spowodowane tym że zaczełam używać tamponów ...? Bo mnij więcej taki okres mam od kiedy zaczełam uwywać tamponów ...

Gość madzia81
KissKarolcia Zapytaj swojego lekrza. Po zbadaniu Cie na pewno powie cos wiecej.

Gość kiedy używam tamponów
przeważnie tylko jeden dzień, ten najobfitszy - to po wyjęciu krwawienie zatrzymuje się i mam dzień przerwy w miesiączce. Może tak działają tampony? Nie wiem. Tak samo - jak współżyję w dniu planowanej miesiączki (nawet lekkie plamienie już jest) to też mi się zatrzymuje i dostaję gdzieś po tygodniu dopiero. Zatyka mi się? :-D

Gość kaaikakak
nie zatyka sie od wposlzycia tylko pewnie skacze ci poziom hormonow po orgazmie;] ja przed rozpoczeciem brania pigulek jak sie bzykalam mialam szybciej okres;]