Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jak uwierzyc

Nie zwiąże się z kobietą która

Polecane posty

Jeśli oboje nie zgodzimy się na to, że jeśli w nasz związek wkradnie się nuda to będziemy mogli kogoś poznać na jakiś czas a jednocześnie od siebie się nie odsuniemy, będziemy zawsze szczerzy. To chyba jedyne rozwiązanie. Czytam to forum od jakiegoś czasu i najbardziej mnie szokuje to, jak kobiety traktują swoich mężów. Jak przedmioty zobowiązane do wierności, do uległości, do zarabiania pięniędzy. Same nic nie robią dla tego drugiego człowieka poza zapewnieniem przyziemnych potrzeb, jedzenia i seksu. A kiedy wkrada się nuda oskarżają osobę która jest pod ręką o wszystko zło, o swoje złe samopoczucie, o niespełnienie. A to w nich tkwi źródło tego wszystkiego, zgodnie z obrazem jak to Ewa kusi Adama, bo to Ona jest gospodynią ich ogniska domowego, ON idzie za Nią. Kasa, rodzina, dom, dzieci nie gwarantują szczęśliwego związku jeśli od samego początku jest to układ, jedna strona oszukuje drugą co do swojej miłości.

Gość wdqwe
Ale przymuliłeś... Ziewanie mnie zaraz dopadnie. P.S. Nie związuj się z kobietą. :)

Gość ekati
ktoś tu potrzebuje psychologa...

Gość złośliwa w ...
😭wzruszyłam sie odpoczywajmy od siebie co 2 lata,by dbać o miłość😭