Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kasiatko-ja-ja

pomozcie mi

Polecane posty

Gość kasiatko-ja-ja

witajcie. Przepraszam, że wam przeszkadzam, ale mam nadzieje, ze pomozecie mi rozwiązać mój problem. Opowiem wam po krotce o moich problemach. Otoz mam 25 lat, od stycznia 2008 staramy sie z mezem o dziecko. W styczniu okazalo się, iz mm torbiel na lewym jajniku, plamilam od 11dc do 28dc kiedy dostaje okres. Pani doktor podejrzewala iz nie mam rowniez owulacji. Przepisala mi luteine od 14dc do 25dc. Bralam ja do sierpnia. Od maja nie plamilam juz. W lipcu 24 miala zabieg laparoskopii - usuneli mi torbiel. Oba jajowdoy drozne. Niestety moja gosp. hormonalna od stycznia kuleje. Mam za niski progesteron i nie chce za bardzo mi przyrastac. Teraz juz 2 cykl biore Duphaston. Cykle ogolnie mam 28dniowe, chociaz w zeszlym m-cu dostalam okres w 23dc. Moj progesteron w czerwcu wyosnil juz 4,46ng a robilam badania we wrzesniu i wynosil mi 2, 10ng vo mnie zalamalo. Stosunek LH do FSH wynosi 0,50 - chce zaczac rowniez pic ziola ojca grzegorza sroki na prace jajnikow, biore magnez i wit B, pije smienie lniane i sok z marchwi, ale moze wiecie dlaczego progesteron mi tak skacze:(?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować