Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a-manda

jak opoznic okres zazywajac tabeltki antykoncepcyjne pierwszy raz

Polecane posty

witam, mam do was pytanie.. mam zaplanowany wyjazd w kolejym miesiacu, niestety przypada ze w czasie lotu bedzie to moj 3 dzien okresu. Jest to wyjazd na ktorym poprostu okresu nie moge miec.. :) Nadmieniam ze nie biore tabletek antykoncepcyjnych, jednak mam recepte na tabletki Harmonet , ktore kiedys brałam . W tym momencie mam juz okres od 3 dni i nastepny przypada akurat wlasnie na ten wyjazd. Jak myslicie czy moge zaczac pierwsze opakowanie w polowie cyklu czyli np 10 dni przed nastepna miesiaczka? Czy to opozni mi okres? Wiem ze pierwsze opakowanie trzeba wziac w pierwszy dzien okresu .. jedank sytuacja jest wyjatkowa... Prosze o szczere odpowiedzi... Z góry bardzo dziekuje i Pozdrawiam

Gość możesz brać
ale nie będziesz zabezpieczona przed ciążą i totalnie rozregulujesz organizm jak weźmiesz tylko jedno op. tabl i potem przerwiesz

oczywiscie wiem ze przed ciaza sie nie zabezpiecze... jak zawsze w uzyciu beda kondony... tylko pytanie czy jak zrobie tak jak wyzej napisalamto opoznie , przesune okres? jade do narzeczonego a widzimy sie raz na pol roku wiec rozumiecie..

Gość możesz brać
tak, okres ci się przesunie :)