Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie proioooooosze

czy pojda mi the sims 2 na takim laptopie?????

Polecane posty

# Producent: ACER # Opis ogólny: ACER Aspire 5315-100508 # Zainstalowany procesor: Intel Celeron M processor 540 (65 nm; 1MB L2; 1.86 GHz; 533 MHz, Intel64) # System operacyjny: Linux # Chipset płyty głównej: Intel 960GL # Typ matrycy: WXGA (1280 x 800) Glare/Color Shine # Przekątna ekranu: 15.4 cali # Pamięć : 512 MB SO-DIMM DDR2 667MHz # Maksymalna wielkość pamięci: 4 GB # Wbudowana karta grafiki: Intel GMA X3100 358 MB Max # Wbudowane Audio: Intel High Definition Audio (support DTS effect) # Zamontowany dysk twardy: 80 GB SATA 5400rpm # Napęd optyczny wbudowany: DVD-RW/RAM DL # Gniazda Expess Card: 1 szt # Złącza USB: 3 x USB 2.0 # Złącze VGA: Tak # Złącze TV-OUT (S-VIDEO): Tak # Wbudowany LAN 100Mb: 1 szt ; # Wbudowany modem: Tak # Wbudowany WIRELESS LAN (WiFi): Tak # Wbudowany Czytnik kart: Tak # Typ akumulatora: Li-Ion 6 cell battery # Wymiary [G x S x W]: 267 x 360 x 43 # Waga: 2.8 kg # Dołączone oprogramowanie: Acer eManager & GridVista, PowerDVD®, Norton AV-90dni, NTI® CD Maker™

system operacyjy VISTA nie linux

na pewno beda sie zacinac?

Gość Acerrrrr
acer - blleeeeee:O lepiej nie instaluj zwłaszcza, ze to acer:O

ale ta gra ma teoretycznie mniejsze wymagania psrzetowe

System operacyjny: Linux = taki jest chyba 3 punkt . zdecyduj sie vista czy linux .. ? ;o

vista, to byla pomysla kopiowalam ze strony ale ja mam z vista

odwalić się od acera (parametry ma te same) ja ciupię w rohana i jest Ok więc simsy tez pójdą

Gość Nie sądzę żeby poszły na
viście :O Na tym dziadostwie rzadko która gra chodzi

direct x 9...nie wiem?;) a mam wgrac, tak?

no musisz wgrac bo mi bez tego nie poszły a po wgraniu było ok . to mozesz sciagnac gdzies z neta . I sa rózne wersje a b i c to oczytaj która dla ciebie najlepsza ;)

Każda przyzwoita gra ma odpowiedniego directx-a na płycie i instaluje się go przy okazji instalowania gry

a dla visty to chyba direct x 10?

Gość MAriusz BHP
bardzo mało ramu jak na taki komp - poza tym najlepiej sprawdzić na stronie prodcenta, np toshiba ma na swojej stronie wpisane które gry idą na danym sprzęcie, bo lapki mają to do siebie że wielu gier nie ciągną mimo że teoretycznie są w stanie

Nie sądzę żeby poszły na ------> u mnie na płycie nie było . no ale ona była z 2 reki .... ;P

Gość MAriusz BHP
The Sims 2 Producent: Maxis Dystrybucja: Electronic Arts Wymagania sprzętowe: # procesor Pentium III 600 MHz # 256 MB pamięci RAM # 2,7 GB wolnego miejsca na dysku # Windows 98/2000/ME/XP Język: polski teoretycznie pójdzie, ale w praktyce to lepiej se zainstaluj i zobacz

aha zapomnialam :) mam zainstalowany dodatkowo 1 gb ramu :)

Nie pójdzie, bo popatrzcie na systemy operacyjne, pod którymi sims2 chodzi. Na viście nie pójdzie

Gość EA Games zawsze zaniża
minimalne wymagania. A w tym laptopie na dodatek masz kiepska grafikę, nie wiadomo czy się uruchomi ta gra. Niektóre zintegrowane grafiki mogą być niekompatybilne z niektórymi tytułami. Może się uruchomi moze nie :D

Gość gość
Mam do sprzedania: The Sims 2: Zwierzaki 10zl Cztery Pory roku 10zl Ikea Urządza Dom 7zl Szyk i elegancja - akcesoria 7zl Wszystko orginalne, wszystkie cd-key itd. Kontakt mail: sylwiaoliwa46@gmail.com Pozdrawiam :):)